Joroisten Yrittäjien joulupata kerättiin paikallisten koulujen välituntitarvikkeisiin sekä vähävaraisten lapsiperheille Joroisten diakoniatyön kautta.
9.12.2021 klo 18:17
Uutinen

Joroisten Yrittäjien Joulupatakeräys

Joulupata kerätään tänävuonna yhteiseksi koko kylän lapsille.

Jotta lapset viihtyisivät koulussa ja jaksaisivat opiskella ahkerasti, pitää välillä päästä ulos touhuamaan. Erilaiset pelivälineet ja ulkolelut piristävät kummasti koulupäivää ja liikuttuakin tulee ihan huomaamatta.

Siksi Joroisten Yrittäjät on tänä vuonna päättänyt viimevuotiseen tapaan kerätä keskuudestaan yhteistä joulupataa. Tällä kertaa kohteena on Joroisten koulujen välituntien liikunta- ja leikkivälineet.

Hyvän tekeminen on nyt helppoa, voit kätevästi osallistua vaikka yrityksesi joulukorttivaroilla. Saat vastineeksi sähköisen joulukortin, jolla voit kertoa yhteisestä lahjoituksestanne yhteistyökumppaneillesi sähköpostilla tai somessa.

Laita haluamasi summa yrittäjien tilille FI94 4108 0010 8771 43 viestillä Joulupata+ sähköpostiosoitteesi, Laitamme paluupostissa kuitin ja joulukortin. Keräykseen voi osallistua 15.12. asti. Sen jälkeen käymme ostamassa henkilökunnan ohjeistuksella sopivia tarvikkeita, jotka toimitetaan koululle ennen joulutaukoa.

Jos rahaa jää, niin loppu lahjoitetaan Joroisten diakoniatyölle edelleen lahjoitettavaksi vähävaraisille lapsiperheille.