5.11.2020 klo 17:51
Uutinen

Joulu Nurmijärveltä – mitä Joulupukin kontista tänä vuonna löytyy?

Kampanjan tavoitteena on tuoda esille kunnan alueelta löytyvä tuote- ja palveluvalikoima ja kannustaa kuntalaisia hyödyntämään jouluhankinnoissaan tällä kertaa oman kunnan yritysten tarjonta.

Syyskuun alussa järjestetty paikallisia yrityksiä esitellyt Nurmijärvi Shop Up Days – tapahtuma osoitti, että nurmijärveläinen palveluntarjonta on todella laajaa, eikä aina tarvitse kipaista kauas kaupoille. Meiltä löytyy jokaiseen talouteen jotain, joten mitäpä, jos sujautettaisiin tällä kertaa pukin mukaan paikallisia paketteja?

Tällä teemalla käynnistetään joulukuun alussa (30.11 – 13.12) kaksiviikkoinen kampanja, joka jatkaa siitä mihin syyskuun tapahtuma jäi. Kampanjan tavoitteena on tuoda esille kunnan alueelta löytyvä tuote- ja palveluvalikoima ja kannustaa kuntalaisia hyödyntämään jouluhankinnoissaan tällä kertaa oman kunnan yritysten tarjonta. Laita siis ajankohta kalenteriisi!

Nurmijärveltä – tunnus

Kampanjan yhteydessä nostetaan esille yhteistyössä yritysten kanssa syntynyt ja syksyllä lanseerattu Nurmijärveltä – tunnus. Tunnus esim. kotisivuilla tai paketissa kertoo – että ostamalla yrityksen tuotteita tai palveluita, tuet samalla paikallisen yrityksen toimintaa. Tunnuksen on hakenut omaan toimintaansa jo 70 yritystä. Kun haet tunnuksen omaan käyttöösi ajoissa, ehdit ottamaan sen käyttöösi joulukuun alun Joulu Nurmijärveltä – kampanjaan.

Hae tunnusta täältä https://www.nurmijarvi.fi/tyon-ja-yrittajyyden-nurmijarvi/nurmijarvelta/

Lisäinfoa kampanjasta 16.11. Tuolloin aukeaa myös ilmoittautuminen.

Kampanja toteutetaan yhteistyössä Nurmijärven kunnan, Nurmijärven Yrittäjien, Klaukkalan Yrittäjien ja Nurmijärven Yrittäjänaisten kanssa.