19.12.2022 klo 13:28
Uutinen

Joulukuun uutisia

Puumalan kesärekrytointi starttaa tammikuussa ja Puumala Kick-off Pistohiekalla 24.3.2023

Puumala on saanut kauniin valkoisen peitteen ja talvi on saanut maisemat meillä taas entistäkin kauniimmiksi, kun lumi on luonut valoaan.

Puumalan yrittäjät, kunta, Puumalan Lions club – ja muut vapaaehtoiset yhdessä, saivat avattua meille kauniin joulunajan ja perinteiset jouluvalot sytytettiin tuomaan iloa ja valoa marraskuu 26. päivä.

Väkeä oli liikkeellä paljon ja tapahtuma oli oikein onnistunut, kiitos kaikille siihen osallistuneille- yhdessähän me taas teimme mukavan tilaisuuden, järjestäjät ja juhlassa vierailleet <3

Tulevaa tärkeää asiaa:

Nyt kannataa jo hyvissä ajoin kalenteroida 24.3.2023 päivämäärä, jolloin yrittäjillä on oiva mahdollisuus tulla verkostoitumaan ja esittelemään palveluitaan Puumalan Pistohiekalle.

Tilaisuudessa tuottajat ja ostajat tutustuvat toisiinsa. Verkostoitumisen ja yhteisen myynnin kautta voittoon!

Tilaisuudesta tiedotetaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Lisää tietoja asiaan liittyen : Elinkeinokehittäjä Mirjami Laitinen 050-4567977 mirjami.laitinen@puumala.fi

Vielä tätäkin lähempänä koputtaa kuitenkin ovella kesärekrytointi 2023, johon on kaikilla yrittäjillä mahdollisuus päästä mukaan.

Rekrytoinnin markkinoinnin kärkipisteet ovat mainonnassa sosiaalinen media; Visit Puumala- näkyvyys, Puumala- lehti, mainonta Etelä-Karjalan alueella sekä yrityksen oma mainonta kampanjassa. Lisäksi on mahdollista saada lisää näkyvyyttä yritykselle, hintaan 300e / yritys.

Yrittäjille on lähiaikoina tulossa kysely kampanjaan liittyen, joten pidäthän silmät auki!

Kesärekrytointi starttaa tammikuussa 2023.

Kampanjan koordinoinnin hoitaa Merituuli Mannerkivi merituuli.mannerkivi@puumala.fi p. 045-8038114

Toivotamme kaikille Puumalasta oikein hyvää joulua ja onnea vuodelle 2023!