7.11.2021 klo 12:49
Uutinen

Juha Leivo jatkaa puheenjohtajana

Honkajoen yrittäjät ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin perjantaina 5.11. Anne Mattilan Taidekahvilassa, Karviassa. Ennen varsinaista kokousta artisti, taidemaalari ja yrittäjä Anne Mattila esitteli taidekahvilan tiloja sekä kertoi omasta vaihderikkaasta elämästä yrittäjänä. Esittelykierroksen jälkeen syötiin maittava illallinen ja herkut pöytään oli loihtinut Annen äiti Tarja, joka toimii taidekahvilan kokkina.

Syyskokouksen aloitti yhdistyksen puheenjohtaja, toivottaen kaikki tervetulleeksi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Sanatkunnan yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jukka Hurrila, joka toi kokousväelle sekä Satakunnan että Suomen yrittäjien terveisiä.

Vuoden 2022 toimintasuunnitelman mukaan meillä on taas tiedossa kaikkea mielenkiintoista toimintaa sekä jo perinteisiksi muodostuneita tapahtumia on luvassa. Näistä sitten lisää lähempänä.

Hallituksen koko pysyy samana jo hyväksi todettulla 12 plus puheenjohtaja. Puheenjohtajan pestiin valittiin jo toistuvasti tehtävässä ollut ja sitä kunniakkaasti hoitanut Juha Leivo. Kaksi hallituksen jäsentä Kaiju Ylinen ja Niko Kuronen olivat pyytäneet eroa hallituksesta, heidän tilalleen valittiin uutena hallitukseen Birgitta Lehto ja Jukka Hietaoja. Iso kiitos Kaijulle ja Nikolle ja tervetuloa Birgitta ja Jukka!

Vuoden 2022 hallituksen kokoonpano on seuraava:
Juha Leivo (pj), Jorma Uusipaasto, Hannu Uusihonko, Annemari Hakanen, Aili Raudla-Majakangas, Tomi Ylipaasto, Ari Korhonen, Tuija Kaivola, Jukka Isokaski, Juha Kurumaa,, Jussi Vanhahonko, Birgitta Lehto ja Jukka Hietaoja.

Toivotaan, että vuoden 2022 toimintaa ei enää rajoittaisi koronavirus ja että suunnittellut tapahtumat ja koulutukset toteutuvat.