26.4.2017 klo 13:28
Uutinen

Juha Strandberg Envor Groupin toimitusjohtajaksi

Envor Groupin toimitusjohtajana on aloittanut Juha Strandberg. Yrittäjä ja hallituksen puheenjohtaja Mika Laine kuvailee Strandbergiä vahvaksi tekniseksi osaajaksi.

Envor Group Oy:n hallitus on nimennyt DI Juha Strandbergin yhtiön toimitusjohtajaksi 24.4. alkaen. Juha siirtyy toimitusjohtajan tehtävään Kinshofer Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä, missä hän on toiminut viimeiset 5 vuotta.

Juha Strandberg kertoo pystyvänsä hyödyntämään hankkimaansa laajaa kokemusta kotimaisen ja kansainvälisten liiketoimintojen johtamisesta sekä rakentamisesta ja näin ollen tukemaan Envorin kehittymistä yhdeksi jätehuollon johtavista yhtiöistä.

Envor Groupin asiakaskunnasta suuri osa on nykyään Turku–Tampere–pääkaupunkiseutu -kasvukolmiossa, joka antaa hyvän pohjan laajentaa toimintaa edelleen jätteiden kierrätyksen palvelutarjoajana. Envorin pitkäaikaiset asiakassuhteet ja asiakkailta saatu positiivinen palaute kertovat luottamuksesta, jota yhtiön toimintaa kohtaan tunnetaan.

– Juha tuo yrityksen johtoon vahvaa teknistä osaamista sekä kokemusta henkilöjohtamisesta. Envor on pystynyt kasvattamaan asiakaskuntaansa ja liiketoimintaansa, jopa talouden kannalta haastavien viime vuosien aikana. Envorin hallitus on erittäin tyytyväinen, kun saamme Juhan kautta uutta tuoretta voimaa viemään yhtiön kehittymistä eteenpäin tulevaisuudessa, sanoo yrittäjä Mika Laine.

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi