30.11.2017 klo 09:06
Uutinen

Jyrki Hakkarainen Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi

Varsinais-Suomen Yrittäjien vuosikokous valitsi aluejärjestön puheenjohtajaksi seuraavaksi toimintavuodeksi yrittäjä Jyrki Hakkaraisen Kiikala-Suomusjärvi-Kiskon Yrittäjistä.

Puheenjohtajavalinta tehtiin Varsinais-Suomen Yrittäjien vuosikokouksessa Turussa keskiviikkoiltana.

Varatuomari Jyrki Hakkarainen (s. 1966) toimii Kiskon Laki Oy:n yrittäjänä. Hän on myös istuva Kiikala-Suomusjärvi-Kiskon Yrittäjien puheenjohtaja ja toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana.

– Kokemus monipuolisesta järjestötyöstä, strategisesta johtamisesta sekä verkostoissa toimimisesta ovat vahvuuksiani tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle, tärkeintä on kuitenkin into ja palava halu kehittää yrittäjyyttä Varsinais-Suomessa, Hakkarainen totesi kokouksessa pitämässään puheessa.

Puheenjohtajaehdokkaana Hakkaraisen lisäksi oli istuva Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä Jaakko Heininen Liedon Yrittäjistä.

Kokous valitsi myös varapuheenjohtajat seuraavalle toimintavuodelle. Varapuheenjohtajiksi valittiin Taija Kavalto Kaarinan Yrittäjistä, Mika Nikula Maskun Yrittäjistä ja Tarja Oikarinen Turun Yrittäjistä.

Lisätietoja:

Jyrki Hakkarainen, Kiskon Laki Oy, p. 044 760 2400, jyrki@kiskonlaki.fi

Hanna Munter, toimitusjohtaja, Varsinais-Suomen Yrittäjät, p. 044 296 9071, hanna.munter@yrittajat.fi