Yrittäjien Jäsenpalvelu on väliaikaisesti pois käytöstä ke 7.6. klo 8-16 sivustouudistuksen vuoksi. Pahoittelemme häiriötä.

13.3.2020 klo 15:01
Uutinen

Kaikki koronasta yrittäjille sekä Korona-webinaari

Suomen Yrittäjät on avannut korona-aiheisen sivuston avuksi yrittäjille. Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestävät Korona-webinaarin yrityksille.

Suomen Yrittäjät on avannut korona-aiheisen sivuston avuksi yrittäjille. Sieltä löydät niin tuoreimmat uutiset kuin lakineuvot. Kannattaa lukea!

Kaikki koronasta yrittäjälle -sivusto löytyy täältä >>

Suomen Yrittäjien tekemä sivusto on tietopaketti siitä, miten yrittäjän kannattaa toimia tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, kun koronavirus on levinnyt Suomeen.

– Suomen Yrittäjien juristit, ekonomistit ja muut asiantuntijat koostivat laajan kysymys–vastaus-paketin erilaisiin ja erilaisten yrittäjien tarpeisiin. Varsinkin työnantajayrittäjillä on nyt paljon kysymyksiä. Yrittäjien toimitus keskittyy koronauutisointiin. Kaikki tämä on koottu yrittäjien avuksi rakennetulle Kaikki koronasta -verkkosivulle, kertoo Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila.

Sivustolta löytyvät tuoreimmat uutiset, ohjeet työnantajalle, neuvonta ja usein kysytyt kysymykset vastauksineen. Annamme myös vinkkejä yrityksen talousvaikeuksiin, sopimuksiin ja korvauksiin.

Sivuille kootaan myös tiedotteet ja blogit. Sivuja päivitetään säännöllisesti.

Webinaari pamahti täyteen ja suuren kysynnän vuoksi järjestetään toinen keskiviikkona 18.3. klo 10-11

Pääset tapahtumasivulle tästä >>

————————————–

Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Business Joensuu ja Asianajotoimisto Kontturi järjestävät yhdessä Korona-webinaarin yrityksille 17.3.

Korona koettelee yrityksiä monella tavoin.

  • Kuinka toimitaan henkilöstön osalta liittyen lomautuksiin, etätöihin, karanteeniin ja matkustamiseen
  • Voinko varautua Koronaan tai vastaaviin riskeihin sopimuksilla
  • Miten toimin jos en pysty toimittamaan sovittuja toimituksia Koronan takia
  • Mitä jos kassakriisi uhkaa?

Tule kuuntelemaan juridiikan ammattilaisen käytännön neuvot nopeasti kehittyvässä ja muuttuvassa Korona-tilanteessa. Tilaisuudessa asiantuntijana Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n yritysjuridiikan rautainen osaaja, asianajaja Tatu Hirvonen.

Webinaari-linkki lähetetään sähköpostitse viimeistään webinaariaamuna.

Ilmoittaudu 17.3. klo 8 mennessä täältä >> tai mona.teras@yrittajat.fi , p. 050 471 5778. Webinaari on maksuton ja siihen mahtuu 100 osallistujaa.

Yhteistyössä Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Business Joensuu ja Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy