11.3.2024 klo 10:00
Uutinen

Kaipaavatko kotisivusi päivitystä? Kokeile helppoa  Kotisivukonettamme!

Jos kotisivujesi ylläpitäminen tuntuu liian haastavalta tehtävältä, saattavat tärkeätkin päivitykset jäädä laiminlyödyiksi. Hostingpalvelun Kotisivukone tarjoaa kustannustehokkaan ja helpon ratkaisun yrityksen kotisivujen ylläpitämiseen.

Markkinointi on digitalisoitunut, ja yritysten kotisivut ovat usein ensimmäinen kontaktipiste asiakkaiden kanssa. Koska verkkosivut edustavat yritystä ja heijastavat sen luotettavuutta, on niiden ajantasaisuus ensiarvoisen tärkeää. 

Joskus oma osaaminen tai aika ei riitä kaikkeen, jolloin kotisivut saattavat jäädä päivittämättä. Kotisivukoneella on helppo rakentaa ja päivittää verkkosivut itse – kirjoittamatta riviäkään koodia.

Hetkessä näyttävät sivut

Kotisivukoneen valmiiden sivumallien avulla voit luoda ja muokata sisältöä sivuillesi nopeasti. Lisää sivuille helposti uusia sivuja ja elementtejä, kuten lomakkeita. Sivujen ulkoasun muokkaaminen on vaivatonta, olipa kyse sitten yrityslogon lisäämisestä, fonttien valinnasta tai värimaailman muokkaamisesta. Sisällön kirjoittaminen Kotisivukoneella sujuu yhtä helposti kuin yleisimmillä tekstieditoreilla ja esikatselutoiminto näyttää sinulle välittömästi millaisilta sivut näyttävät verkossa julkaisun jälkeen. Esikatselussa voit myös tarkistaa miltä mobiilioptimoidut sivusi näyttävät puhelimen näytöltä.

Sivujen päivittäminen

Kotisivujen julkaisun jälkeen on tärkeää päivittää sivuja aina tarpeen tullen. Ajantasainen sisältö parantaa sivuston houkuttelevuutta ja luotettavuutta. Kotisivukoneemme avulla hallitset verkkosivujasi helposti ja voit tehdä nopeita muutoksia tarvittaessa. Nopea ja helppo päivitysprosessi kannustaa pitämään sivuston tuoreena ja kiinnostavana. 

Tutustu ja inspiroidu

Voit kokeilla Kotisivukoneen käyttöä suoraan sivuillamme ennen ostopäätöstä. Kokeiluversiolla voit tutustua Kotisivukoneen käyttöliittymään ja varmistua sen sopivuudesta tarpeisiisi. Samalla saat inspiraatiota ja ideoita uusien sivujen luomiseen. Huomioithan, ettei kokeilusivua voi tallentaa.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi, joten voit rakentaa sivustosi omatoimisesti, mutta saat tarvittaessa tukea.

Palvelumme sisältää helppokäyttöisen kotisivutyökalun lisäksi kotimaisen levytilan kotisivuille ja sähköposteille, sekä sähköpostilaatikot omalla domainilla. Jos sinulla on jo olemassa olevat kotisivut toisella palveluntarjoajalla ja haluat päivittää ne Kotisivukoneellamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua selvittämään parhaan tavan siirtää sivusi uuteen ympäristöön.

Hostingpalvelun edut Suomen Yrittäjien jäsenille 

Tarjoamme Suomen Yrittäjien jäsenille Kotisivukoneen ensimmäisen kauden jäsenetuhintaan. Tutustu kaikkiin Hostingpalvelun tarjoamiin etuihin jäsenetusivuillamme ja hyödynnä tarjoukset tilaamalla jäsenetusivujen kautta. Rakenna upeat kotisivut jo tänään! 

Tutustu jäsenetuihimme täältä

PS. Jos yritykselläsi ei ole vielä kotisivuja, lue täältä perustelut sivujen tarpeellisuudelle. Saat myös vinkkejä siitä, kuinka pääset alkuun.