Nokia Arena oli perjantaina valmiina vastaanottamaan yrittäjäpäivien osallistujia. Kuva: Emil Bobyrev
21.10.2022 klo 09:47
Uutinen

Kaksi päivää yrittäjyyden juhlaa Tampereella – 1 600 kokoontuu valtakunnallisille yrittäjäpäiville

Tampere on viikonloppuna yrittäjyyden pääkaupunki. Valtakunnalliset yrittäjäpäivät kokoavat kaupunkiin 1 600 osallistujaa.

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät käynnistyivät perjantaiaamuna Nokia Arenalla Tampereella.

Kaksipäiväisen tapahtuman yhtenä teemana on vastuullisuus. Perjantaina ja lauantaina kuullaankin useita teemaan liittyviä puheenvuoroja. Lisäksi ohjelmassa on bisnesklinikka, jossa tarjotaan kahtena päivänä tietoiskuja eri aiheista.

Lauantai-illan huipentaa yrittäjägaala, jossa jaetaan myös palkintoja ansioituneille yrittäjille. Valtakunnallisten yrittäjäpalkintojen lisäksi julkistetaan myös vuoden yksinyrittäjät sekä vuoden nuori yrittäjä.

Lauantai-iltapäivällä on yrittäjäpäivien lisäksi ohjelmassa Suomen Yrittäjien liittokokous, jossa valitaan yrittäjäjärjestön puheenjohtajisto seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Järjestön puheenjohtajuutta tavoittelee kolme ehdokasta: istuva puheenjohtaja Petri Salminen, nykyinen ensimmäinen varapuheenjohtaja Anne Niemi sekä Yrittäjien kasvu- ja kansainvälisyysvaliokunnan puheenjohtaja Petri Roininen.

Järjestön kahta varapuheenjohtajan paikkaa tavoittelevat nykyinen toinen varapuheenjohtaja Jyrki Hakkarainen sekä Jukka Hurrila ja Jenni Parpala.

Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtajaksi ovat ehdolla Mari Laaksonen ja Andreas Ögård.

Valtuuston yhtä varapuheenjohtajan paikkaa tavoittelevat Mikko Sundell ja Janne Vuorinen.

Yrittäjien valtuusto kokoontuu marraskuussa ja valitsee yrittäjäjärjestön muun hallituksen liittokokouksessa valittavan puheenjohtajiston lisäksi.

Toimitus
Toimitus