11.10.2018 klo 10:12
Uutinen

Kanta-Helsingin Vuoden Yritys 2018 on Avominne Oy

Vuoden Yritys 2018 -palkinto luovutettiin Kanta-Helsingin Yrittäjien Syyskauden Avaustapahtumassa 28.9.2018

Kanta-Helsingin Yrittäjät jakaa joka vuosi kaksi arvostettua yrittäjäpalkintoa. Vuoden Mikroyritys -palkinnon kesän kynnyksellä ja syksyllä jaettavan Vuoden Yritys -palkinnon. Vuoden Yritys 2018 on Avominne Oy.

Avominne Oy tarjoaa Minnesota-mallin mukaista ammatillista avohoitoa päihde-, peli- ja ruoka-aineriippuvaisille sekä heidän läheisilleen ja osaltaan auttaa näitä ihmisiä pysymään työelämässä. Avominne Oy on perustettu vuonna 2005 ja se toimii valtakunnallisesti. Yrityksen klinikat sijaitsevat Helsingissä, Riihimäellä, Tampereella, Oulussa, Kokkolassa ja Lahdessa. Palkittu yritys toimii valtakunnallisesti, on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija ja toiminta on laajentumassa yhä lisää.

Sairaudesta kärsiviä alkoholisteja ja päihderiippuvisia on arvioitu olevan suomalaisessa työelämässä liki 300.000. Heidän hoitamisensa aiheuttaa yhteiskunnalle valtavan laskun joka vuosi. Avominne Oy tekee arvokasta työtä jolla on pitkälle vievät positiiviset vaikutukset sekä sairaudesta kärsiville että heidän läheisilleen.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Mika Arramies on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija ja toimii myös Helsingin yrittäjien sote-työryhmässä. Ensi vuonna Arramiehen yrittäjävuosien merkkipaalussa on luku 30 – suuren juhlan aihe sekin. Mikan omin sanoin: ”...Yhtäkaikki, yrittäjä ei yksin pysty tekemään isoja ja kaikkia asioita. Se, että sinut huomioidaan asioittesi ja työsi kautta vaikkapa Suomen arvostetuimmassa lehdessä henkilöhaastatteluineen, ei tuo tällaista yritys/ yrittäjäpalkintoa. Sen tuo kaikki ne ihmiset, jotka edesauttavat tätä työtä omalla panoksellaan yhdessä ja ympärillä.”

Palkinnon Mika Arramiehelle luovutti Kanta-Helsingin Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Outi Aalto.

Lisätietoja:

Avominne Oy, toimitusjohtaja Mika Arramies, puh. 044 256 3400

Kanta-Helsingin Yrittäjät ry, puheenjohtaja Outi Aalto 050 553 3555