8.3.2018 klo 17:56
Uutinen

Kanta-Helsingin Yrittäjiä johtaa nyt Outi Aalto

Hyvät Kanta-Helsingin Yrittäjien jäsenet. Olen Outi Aalto, Mari Laaksosen seuraaja hallituksemme puheenjohtajana. Aluejärjestömme Helsingin Yrittäjien uusi puheenjohtaja Mari Laaksonen aloitti työssään tammikuun alussa. Mari on Kanta-Helsingin Yrittäjien puheenjohtajana yhdessä muiden luottamushenkilöiden kanssa kehittänyt yhdistyksemme toimintaa isoin harppauksin ja yhteiseen suuntaan. Uusi pesti HY:n puheenjohtajana vaatii Marilta paljon aikaa, joten oli luontevaa siirtää paikallisyhdistyksen vetovastuu vuoden alusta minulle.

Olen toiminut yhdistyksemme hallituksessa kaksi vuotta ja jälkimmäisen vuoden varapuheenjohtajana. Syyskokouksessamme viime marraskuussa minut valittiin hallitukseen toiselle kaksivuotiskaudelle ja järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi. Tämän lisäksi minut valittiin Helsingin Yrittäjien varapuheenjohtajaksi sekä työvaliokunnan jäseneksi. HY:n varapuheenjohtajana vastaan jäsentapahtumistamme sekä niiden koordinoinnista.

Sääntöjemme mukaan Kanta-Helsingin Yrittäjien puheenjohtajan vaihdos on kevätkokouksen asialistalla ja hallitus esittää kokoukselle puheenjohtajuuteni virallistamista. Toivon että jäsenistö puoltaa esitystä ja pääsen jatkamaan mainiosti alkanutta toimintavuotta aktiivisen hallituksen kanssa.

Olen yrittäjä vuodesta 1995 ja kahden oman sekä yhden lainatun lapsen äiti. Olen kiinnostunut ihmisistä, ratkon mielelläni pulmia, olen loistava organisoimaan, delegoimaan sekä verkostoitumaan. Työssäni nautin etenkin uusien ja nuorien yrittäjien auttamisesta. Rakastan huonoa huumoria, juon mieluummin kahvia kuin teetä, rapsuttelen kyllä koiria mutta pidän enemmän kissoista.
Olen tavattavissa ennen kevätkokousta Aamukahvi-tilaisuudessamme Ti 27.3.2018 ja tietysti kokouskahveilla Fenniassa To 12.4.2018. Katso tarkemmat kellonajat ja paikat tämän Uutiskirjeen ”Tulevat Tapahtumat 2018” -osiosta. Molempiin tilaisuuksiin löytyy ilmoittautumisohjeet kotisivuiltamme sekä Facebookista.

Hallituksemme on ideoinut tälle vuodelle monta kivaa tapahtumaa teille arvon jäsenet. Tämän lisäksi kutsun teidät myös Helsingin Yrittäjien yhteisiin tapahtumiin. Toivottavasti tapaamme niissä ja kohotamme yhteisen tekemisen tunnelmaa porukalla.

Terkuin, Outi

Ps. Kun nyt tänne asti luit kirjoitustani, niin käythän tykkäämässä meistä myös Facebookissa. Sinne postaamme ajankohtaisia uutisia kuten myös kuvia tapahtumistamme.