9.3.2020 klo 15:16
Uutinen

Kasva ja kansainvälisty! Sukula siivittää ruokamatkailun ja elintarvikeviennin kasvuun

Kasva ja kansainvälisty! -tapahtuma järjestetään 26.3.2020 niille ruoka- ja matkailualan yritystoimijoille, jotka ovat kiinnostuneet viemään liiketoimintojaan uusille markkina-alueille ja tasoille.

Edit 15.3. tapahtuma on siirretty myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Jo kahdeksas Kasva ja kansainvälisty! -tapahtuma tarjoaa luennoitsijoiden, case-esimerkkien ja yrityspaneelin ryydittämänä täyden lautasellisen vinkkejä, kokemuksia, verkostoitumista ja kasvun mahdollisuuden aineksia.

Kasva ja kansainvälisty!
Torstai 26.3.2020 klo 8.30–16.00
Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, Vankanlähde 9

Tapahtuman kärkipuhujaksi teemalla ”Kokemuksia suomalaisesta ruoasta maailmalla” on kutsuttu ravitsemusalan moniosaaja ja innovaattori Jyrki Sukula. Sukulan ansiot tunnustetaan niin luovan keittiön kuin kannattavan liiketoiminnan puolelta. Hän on haluttu konsulttiapu koko ruokaketjussa, ravintolayritysten perustamisessa, brändäämisessä ja kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.

Kasva ja kansainvälisty! -päivään on vielä nopeimmille rajoitettu määrä paikkoja.

Ohjelma ja ilmoittautuminen löytyvät täältä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä: Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Forssan yrityskehitys Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen kauppakamari, Hämeen yrittäjät, Kasvua Hämeessä, Linnan Kehitys Oy, MTK Häme, ProAgria, Riihimäen tilat ja kehitys, Suomen yrittäjäopisto