7.3.2018 klo 13:50
Uutinen

Kasva ja kansainvälisty tsemppaa yrittäjiä kasvutalkoisiin

Hämeen suurimmat kasvutarinat kokoavat kasvusta ja kansainvälistymisestä kiinnostuneet yritykset Hämeenlinnan Verkatehtaalle 22.3.

Kasva ja Kansainvälisty -tapahtuman tavoitteena on aktivoida yrittäjät mukaan kasvutalkoisiin tuomalla rahoittajat ja kansainvälistymisen asiantuntijapalvelut kerralla saataville. Tapahtuma koostuu seminaarista ratkaisutoreineen, rahoitustyöpajasta, palvelumuotoilun työpajasta ja Viiniä ja Vinkkejä-verkostoitumisjatkoista. Tämän vuoden teemana on kotimainen design.

Seminaarin pääpuhujaksi on saapumassa Miika Lipiäinen Kyrö Distillerystä, joka on yritys maailman parhaaksi valitun Napue Ginin takana. Hämeen omat kasvutarinat ovat kuultavissa myös tämän hetken kuumimman innovaation luoneelta Sulapac Oy:ltä sekä Soda Shop Designilta, joka houkuttelee elämyshakuisia kävijöitä Hämeenlinnaan ympäri Suomen. Tapahtumassa mukana myös Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma Kasvu Open.

Seminaarin avaa Kultakeskus. Rahoitustyöpajassa on paikalla useita eri rahoittajatahoja julkisista rahoittajista enkelisijoittajiin. DesignUp-työpajassa yrittäjät pääsevät kehittämään omia tuotteitaan palvelumuotoilun menetelmillä.

Ratkaisutorilla saa tietoa mm. kansainvälistymisen ensi askeleista, rahoitusmahdollisuuksista, viranomaispalveluista ja uusista verkostoista. Viiniä ja Vinkkejä-jatkot on tarkoitettu rennompaan verkostoitumiseen. Seminaarin yhteydessä jaetaan Hämeen maakunnallinen vientipalkinto. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille kasvusta ja kansainvälistymisestä kiinnostuneille.

Voit ilmoittautua mukaan seminaariin ja työpajoihin täällä >>

toimitus@hameenyrityssanomat.fi