26.8.2017 klo 17:44
Uutinen

Kasvu Openin sata finalistiyritystä valittu

Ympäri Suomen ja eri toimialoilla toimivien kasvuhaluisten yritysten parhaimmisto on valittu. Tuomariston mukaan yritysten kasvusuunnitelmat ovat entistä parempia, perustellumpia ja siten realistisempia.

Katso lista yrityksistä paikkakunnittain tästä. Kanta-Hämeestä ovat mukana forssalaiset LeikkiSet Oy ja Foxa Oy.

Yrityksille oli tarjolla 28 alueellista tai toimialakohtaista Kasvupolkua (esim. Pääkaupunkiseutu, Kainuu, kiertotalous, hyvinvointiala, liikenne). Pääsykriteerinä sparraukseen oli mm. kasvun nälkä ja uskottava kasvusuunnitelma.

Eri alojen asiantuntijat ovat sparranneet mukaan valittujen yritysten kasvusuunnitelmia maksutta. Finaalivaiheeseen edennyttä yritystä haastaa ja auttaa prosessin aikana kaikkiaan 19 eri asiantuntijaa.

Sadan finalistin joukko muodostuu yksittäisten Kasvupolkujen tuomaristojen valitsemista voittajista ja kunniamaininnan saajista, lisäksi valtakunnallinen tuomaristo nosti sparraukseen osallistuneista yrityksistä vielä 44 lupaavinta mukaan.

Finalistit pitchaavat kasvusuunnitelmiaan vielä kerran 25.-26.10.2017 Jyväskylässä koko kauden päättävässä verkostotapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa. Valtakunnallinen tuomaristo haastaa kymmentä parasta yleisön edessä lavalla toisena Karnevaalipäivänä. Lopulta valitaan voittaja ja kunniamaininnan saaja eli kasvunnälkäisimmät yritykset Start again- ja Startup -sarjoissa.