17.5.2018 klo 10:11
Uutinen

Kasvu vaati isommat toimitilat

Forssan Huoltopalvelu on palvellut asiakkaitaan huhtikuun lopulta uudessa osoitteessa. Salkokadulta löytyi sopiva tila kansainvälisesti toimivan yrityksen tarpeisiin.

Forssan Huoltopalvelu on muuttanut huhtikuun lopulla uusiin, isompiin toimitiloihin. Uudet tilat löytyivät Forssan Salkokadulta. Yrittäjä Timo Kallion mukaan tilat löytyivät yrittäjäkollegan, LO-kiinteistöjen Juha Heinämäen avulla. Forssan Huoltopalvelu ehti toimia noin yhdeksän vuoden ajan Forssan Autokeitaalla.

– Kasvun johdosta aiemmat toimitilamme kävivät ahtaaksi valikoiman ja työntekijämäärän kasvaessa. Keitaalla meillä oli 350 neliön tilat, uudessa paikassa tilaa on 750 neliötä, kertoo Timo Kallio.

– Uuden toimitilan etsinnässä lähdimme liikkeelle logistinen sijainti edellä, uudet tilat ovat valtatie kahden välittömässä läheisyydessä, kuusi kilometriä Autokeitaalta Helsinkiin päin. Suuremmat toimitilat mahdollistavat kattavamman ja nopeamman palvelun varaosien toimittamiseen koko Eurooppaan ja kodinkoneiden huoltamiseen Forssan seudulla.

Uusista tiloista varaosa- ja tarvikevarasto kattaa noin kaksi kolmasosaa. Tiloissa on myös valoisat ja viihtyistä myymälätilat.

Forssan Huoltopalvelu Oy on vuodesta 1964 toiminut kodinkonehuoltoyritys. Vuonna 2007 huoltotöiden rinnalle perustettiin kodinkoneiden varaosia ja tarvikkeita myyvä verkkokauppa osoitteeseen www.fhp.fi. Nykyään verkkokauppatoiminta kattaa yli 90 prosenttia yrityksen liikevaihdosta.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi