23.5.2017 klo 14:08
Uutinen

Kasvuyrittämisen käsikirja tehtiin yrittäjille työkaluksi liiketoimintaosaamisen parantamiseen

Kasvuyrittämisen käsikirja valmistui osana Kasvuyrittäjyyden aktivointi EAKR-hanketta. Kirjan toimitti hankkeen projektipäällikkö Vesa Tiensuu. Kirjassa käsitellään yhdentoista eri näkökulman kautta liiketoimintaosaamista ja miten liiketoimintaa osaamisen kautta kasvatetaan.

– Kirjan artikkelit perustuvat käytännön kokemukseen. Lukija voi valita kirjasta itseään kiinnostavan osion ja perehtyä siihen syvällisemmin. Artikkeleiden aiheina ovat mm. tuotteistaminen, markkinointi, myynti ja brändin kehittäminen.Kirjan osat toimivat sekä yhdessä kirjana että erikseen yksittäisinä artikkeleina, Vesa Tiensuu kertoo.

Kirja koostuu 72 ideasta, joilla lukijaa herätellään ajattelemaan kokonaisuuksia oman liiketoimintansa kautta. Kirjassa ei anneta vastauksia vaan esitetään kysymyksiä.

Suurimmat haasteet suomalaisissa yrityksissä ovat liiketoiminnan johtamisessa. Niinpä Suomessa on viime vuosina puhuttu kyllästymiseen saakka liiketoimintaosaamisesta. Liiketoimintaosaaminen on myös tämän kirjan punainen lanka.

Lue kirja tästä tai kansikuvaa klikkaamalla

Avaa pop-up -ikkuna