15.12.2017 klo 11:11
Uutinen

Keiteleen Yrittäjien jäsentiedote 15.12.2017

Jouluinen tervehdys!

Lunta tuli, mutta onneksi ei tupaan asti. Toivossa on tänä vuonna valkea joulu.

Tässä terveisiä viimeisimmistä tapahtumistamme:

Marraskuussa juhlittiin runsaalla joukolla Rantiksessa Vuoden Yrittäjää, Vanhan Koulun Tallia. Onnea koko Talli-porukalle! (kuva alhaalla) Onnea myös kultaisen yrittäjäristin rintapieleensä saaneille Esko Simoselle ja Lauri Silvastille (kuva ylhäällä).

Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan Sonkajärvelle osallistuttiin reippaalla joukolla (kuva alhaalla). Muutama paikka olisi ollut bussissa vielä vapaana. Ensi vuonna Maakunnallinen Yrittäjäjuhla pidetään Nilsiässä 17.11.2018. Merkitse aika jo kalenteriisi!

Joulunavauksessa ei ollut tungosta, vaikka porukkaa oli ennätysmäärä. Liikuntahallissa vallitsi iloisen jouluinen tunnelma Suomi 100 -hengessä; Puuro maistui, kinkut sekä tuotekorit ja -kassit löysivät omistajansa. Kiitos lahjoittajille: Keitele Forest, Sepa, Masi, K-Market Reimari ja S-Market. Kiitos myös joulupukille vierailusta. Lämmin kiitos myös kunnalle sekä kaikille teille, jotka olitte toteuttamassa yhteistä joulunavausta.

Tulevia tapahtumia:

Tervetuloa mukaan Savon Yrittäjien järjestämiin tapahtumiin, jotka on tarkoitettu kaikille jäsenyrittäjille aveceineen, tulossa mm.

Jouluglögit Savon Yrittäjien toimistolla
20.12.2017, Kauppakatu 28 B, 3. krs.
>> Katso lisätietoja tästä

Savolaisten peli: Kalpa-Jukurit-ottelutapahtuma yrittäjille
27.1.2017, Niiralan monttu, Kuopio
>> Lue lisää ja varaa liput 12.1. mennessä

Savon Yrittäjien kevätretki Riikaan
12.-14.4.2017
>> Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 19.1. mennessä

Uudistuneella kokoonpanolla kohti vuotta 2018

Keiteleen Yrittäjien syyskokous valitsi ensi vuodelle puheenjohtajaksi Jaana Jauhiaisen. Hallitukseen valittiin erovuoroisen Esko Simosen tilalle Janne Niskanen ja eroa pyytäneen Krista Vesterisen tilalle Jaana Jauhiainen. Hallituksessa jatkavat: Kirsi Eevala, Anri Nyyssönen, Ismo Raatikainen, Helena Tolonen ja Timo Uusitalo. Kiitos urakkansa lopettaville ja onnea uusille valituille!

Olen ollut kahdentoista vuoden aikana kymmenen vuotta Keiteleen Yrittäjien puheenjohtajana. Aika on ollut todella antoisa, joskin välillä raskaskin, kun oman yrityksen yksin hoitaminen on häirinnyt ”harrastusta”. Näinä vuosina olen saanut jakaa monta unohtumatonta hetkeä mahtavien keiteleläisten yritysten ja yrittäjien kanssa. Olen pyrkinyt parhaani mukaan ”hehkuttamaan” omiemme puolesta aina kuin se suinkin on ollut mahdollista, niin isojen kuin pientenkin yritysten ja yrittäjien puolesta. Vuodet ovat tuoneet myös paljon tilaisuuksia saada uusia tuttavia ja ystäviä Savon ja koko Suomen yrittäjien joukosta.

Siispä lämmin kiitos ystävät, yrittäjä-kollegat, yhteistyökumppanit, tukijoukot ja tsempparit yhteistyöstä, avusta, tuesta ja tsempistä vuosien varrella!

Toivon Jaanalle onnea ja menestystä tulevaan puheenjohtajan tehtävään ja uusiin haasteisiin. Tukea ja tsemppiä annetaan tarvittaessa.

Joulu lähestyy ja kiireet lisääntyy, ainakin näin kauppias-yrittäjän näkökulmasta katsottuna. Toivottavasti voimme ja ehdimme kaikki myös nauttia joulusta.

Toivotan Sinulle omasta ja Keiteleen Yrittäjien puolesta lämminhenkistä Joulun aikaa ja menestyksellistä Uutta Vuotta 2018!

Helena Tolonen
Keiteleen Yrittäjät, väistyvä puheenjohtaja

PS. Keiteleen Yrittäjät on mukana uuden vuoden vastaanottajaisten ilotulituksessa yhdessä kunnan kanssa.

Lisää kuvia Maakunnallisesta Yrittäjäjuhlasta Sonkajärveltä näet tästä >>