Vuoden yrittäjä
Maakunnallinen yrittäjäjuhla 13.10.2018
30.9.2022 klo 12:33
Uutinen

Kenestä Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä ja Yksinyrittäjä Keski-Pohjanmaalla? Ehdota palkittavia yrittäjiä

Kuka ansaitsisi mielestäsi Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä ja Vuoden Maakunnallinen Yksinyrittäjä 2022 -palkinnot Keski-Pohjanmaalla? Maakunnallista Yrittäjäpalkintoa on jaettu vuodesta 1978 lähtien ja vuoden Yksinyrittäjäpalkintoa vuodesta 2018 lähtien.

– Toivomme, että saamme jäsenyrittäjiltä paljon ehdotuksia eri puolilta aluettamme, puheenjohtaja Jarmo Nahkala Keski-Pohjanmaan Yrittäjistä sanoo. Ehdottaa voi myös itseään Nahkala vinkkaa.  

Nyt jäsenyrittäjillä on mahdollisuus vaikuttaa palkinnon saajiin. Päätöksen palkinnon saajan valinnasta tekee palkintoraati, jossa mukana Keski-Pohjanmaan Yrittäjien edustajien lisäksi myös Elisan ja Fennian edustajat. Jäsenyrittäjät voivat ehdottaa yrittäjiä lyhyine perusteluineen 21.10.2022 mennessä, tämän linkin kautta.

Palkinnon saajat julkistetaan perinteisin ja juhlavin menoin Yrittäjägaalassa Kalajoella 26.11.2022. Samassa juhlassa palkitaan myös Kalajoen Yrittäjien, Himangan Yrittäjien sekä Kalajoen kaupungin Vuoden Yrittäjät. Lisätietoja tapahtumasta lähempänä.

Katso aiempien vuosien palkitut täältä >

Muita kiinnostavia aiheita