7.7.2017 klo 16:38
Uutinen

Kesäisiä terveisiä Isojoen Raitilta!

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna vietettiin uutta Isojoen Raitilla -tapahtumaa, jossa Isojoen Yrittäjilläkin oli monenmoista tapahtumaa.

Heinäkuu on alkanut melkoisen viileissä merkeissä. Onneksi kuitenkin sää suosi Isojoen Raitilla –viikonloppua. Oli hienoa taas huomata, miten isojokiset osaavat puhaltaa yhteen hiileen! Se on meidän paras voimavaramme tässä muuttuvassa yhteiskunnassa. Ei luovuteta ja yritetään yhdessä!

Markkinapäivä oli aurinkoinen ja lämmin, jo se nostatti hymyn huulille. Väkeä oli hienosti liikkeellä, myyjät olivat tyytyväisiä, lapset viihtyivät pomppulinnassa ja kotieläinnäyttelyssä, mitä muuta sitä voisi vaatia? Ai niin, olihan meillä myös todella hyvää ohjelmaa! SuuliAreenassa käytiin hyvää keskustelua lähiruoasta ja maaseudun elinvoimaisuudesta. Panelistit olivat varsin yksimielisiä lähiruuan tärkeydestä ja informaatiota eri kanteilta saatiin koko rahan edestä. Kansanedustaja Antti Kurvinen sai mukaansa toivomuksia niin panelisteilta, kuin Areenan lopuksi paikalle ehtineeltä Donald Trumpilta!

Kimmo Lehtinen

Kimmo Lehtinen
SuuliAreenan osallistujat Isojoen Raitin Maitolaiturilla yhteiskuvassa. Vasemmalta Hannu Malmivaara, Arto Korkeamäki, Antti Herrala, Kati Kohtakangas, Antti Kurvinen, Reija Haapanen, Linda Leinonen ja Hannu Uusihonko.

Kokkisodassa tutut isojokiset valmistivat huippukokkien avustuksella suussa sulavia herkkuja. Lisäksi näimme kyykkäkisan ja lapset kisailivat polkutraktoreilla. Uusi markkinapaikka sai paljon myönteistä palautetta, tästä on ensi vuonna hyvä jatkaa!

Kokkisota 2017

Anna Alakortes

Anna Alakortes Kokkisoda n tuoksinassa!

Illalla Ekin Suulilla oli perinteiset Markkinatanssit. Tanssittajana oli tuttuun tapaan Taikahatut ja tunnelma oli katossa heti alusta asti! Lauhatuotanto hoiti anniskelun todella mainiosti, kiitos heille. Tanssien tunnelma syntyy kävijöistä, tänä vuonna tansseihin myytiin lippuja vähän vajaa 400 kpl.

Suulitanssien valmistelua

Anna Alakortes

Anna Alakortes
SuuliRytkyjen eli Markkinatanssien markkia valmistellaan. SuuliIsäntä Eki saatiin napattua kuvaan.

Suulivieraita

Anna Alakortes

Anna Alakortes

SuuliRytkyissä on useimmiten komia ilma, mutta aina kauniita naisia!

Suulivieraita2

Marja Savioja

Marja Savioja