28.6.2022 klo 11:59
Uutinen

Kesäkuun uutisia

Rentouttavaa kesää kaikille, vaikuttaminen jatkuu syksyllä!      

Pieksämäen Yrittäjät ry ja Pieksämäen kaupungin valtuutetut kirjoitimme Elinvoimalupauksen 2.5.2022 ja toukokuun 18.–19. päivinä olimme Kunnallisjohdon Seminaarissa Vaasassa. Päivien teemana oli elinvoiman lisääminen ja vaikuttaminen. Verkostoitumista unohtamatta!

Elinvoima heijastuu dynaamisena ilmapiirinä kunnassa. Työllisyys, yritysten tila, talous, kehitysmyönteisyys ja ihmisten hyvinvointi vaikuttavat elinvoimaisuuteen. Yritykset ovat oleellinen osa kuntien elinvoimaa. Yritykset luovat työpaikkoja.

Elinvoimalupaus on yhteinen kannanotto sekä lupaus sille, että paikkakunnalla edistetään aktiivisesti yritysystävällistä ilmapiiriä. Tavoitteena on, että näitä lupauksia seurataan kerran vuodessa pidettävässä kunnan johdon ja yrittäjäyhdistyksen välisessä kokouksessa. Tavoitteena on entistä yrittäjäystävällisempi Pieksämäki!

Syksy 2022 alkaa SAVOT NOUSUUN -Vaikuttajafoorumilla Veturitalleilla!

Elinvoiman nostamiseksi järjestetään pe 9.9.2022 Veturitorilla Savot Nousuun vaikuttajafoorumi, joka kokoaan merkittävän joukon paikallisia, alueellisia ja valtakunnallisia vaikuttajia Pieksämäelle keskustelemaan elinvoiman nostamisesta Savossa.

Tapahtuman pääpaino on paneelikeskustelussa. Paneelissa mukana ovat mm. Suomen Yrittäjien tj. Mikael Pentikäinen, Etelä-Savon Yrittäjät ry:n pj. Nina Rasola, Pieksämäen kaupunginjohtaja Ulla Nykänen, Diakin rehtori Elina Juntunen, Suomen Start.Up-yhteisön toimitusjohtaja Riikka Pakarinen, Elinkeinoelämän Keskusliitto Jari Huovinen, OX2:n hankekehitysyksiköstä Veli-Pekka Alkula sekä yrittäjiä esimerkein kertomassa elinvoimaisesta Savosta.

Tapahtuman juontaa Pieksämäkeläis- lähtöinen YLE:n puoli 7- ohjelmasta tuttu Mikko Kekäläinen.

Tapahtumaa markkinoidaan Pieksämäen alueen ulkopuolelle koko Savon alueelle (Pohjois- ja Etelä-Savo) kaupungit ja kunnat, yrittäjät ja yhdistykset sekä yhteistyökumppanit.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Pieksämäen kaupunki ja Pieksämäen Yrittäjät ry. Pääyhteistyökumppanina on Suur-Savon Osuuspankki.

Illan aikana on tarjolla ruokaa ja juomaa.

Vauhti Kiihtyy Show a´la Matti ja Teppo päättää illan.

Tapahtumaa ovat tukemassa myös paikalliset ja alueelliset yritykset.

Kutsut lähetetään teille yrittäjät, paikallisille ja alueellisille vaikuttajille sekä Etelä- että Pohjois-Savon alueille. Laita kalenteriin päivämäärä ylös ja tule Sinäkin mukaan!

Pieksämäen Yrittäjät ry
Jussi Hentunen ja Anneli Miettinen