17.11.2017 klo 12:14
Uutinen

Keski-Suomen Millennial Board-haku on avattu!

Keski-Suomeen rakennetaan oma toimintamalli osana Digijohtajaksi!-hanketta.

Keski-Suomi liittyy Millennial Board-verkostoon, jossa on mukana jo reilu 200 nuorta asiantuntijaa Helsingistä ja Tampereelta. Toiminta perustuu käänteiseen mentorointiin, jossa uuden sukupolven näkemykset esimerkiksi johtajuudesta, markkinoinnista, ostokokemuksesta jaetaan kokeneimpien yrittäjien avuksi.

Milleniaalit eli 1980-1999 syntyneiden sukupolvi muuttaa työelämää radikaalisti. Johtajuus, kuluttajakäyttäytyminen, markkinointi ja isoimpana tekijänä digitalisaatio laittavat entiset toimintamallit keskelle muutosta.

Millennial Board

Jos haluat vaikuttaa, verkostoitua ja edistää merkityksellisiä asioita, Millennial Board on sinua varten. Millennial Boardissa pääset mukaan sparraamaan yrityksiä huippuporukassa, omilla vahvuusalueillasi ja aikatauluillasi.

Kokoamme ensi kevääksi 10 yrityksen ryhmän, jonka kanssa pilotoimme toimintaa Keski-Suomessa. Tämä porukka kokoontuu neljä kertaa ajanjaksolla tammi-huhtikuu. Voit liittyä Millennial Boardiin, vaikka et pääsisi mukaan kevään valmennukseen. Toiminnasta on tarkoitus tehdä pysyvää ja sparrauscaseja tulee lisää.

Mistä lisätietoa?

Tule mukaan 28.11. klo 14-16 Digimatchmaking-tapahtumaan. Tapahtumassa kerromme kaiken Millennial Board -toimintamallista, sen taustoista ja sen annista. Mukana tapahtumassa muun muassa valtakunnallisen Millennial Boardin vetäjä Mikael Hugg. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Lue tämä Kauppalehden juttu Millennial Boardista.

Katso tämä video, jossa Helsingin Millennial Boardilaiset lähettävät terveisiä Keski-Suomeen.

Katso uusin Keski-Suomen Yrittäjäsanomat ja sen kansikuvajuttu.

Tai kysy lisää Kerttu Pylvänäiseltä (050 407 0077).

Miten mukaan?

Lähetä hakemuksesi osoitteessa: https://millennialboard.teamtailor.com/jobs/63057-millennial-board-member
Tapaamiset ja valmennus ovat suomeksi, vaikka hakemuksen kieli onkin englanti.

Yrityksille, jotka kaipaavat uuden sukupolven näkemyksiä ja kehittämisotetta, on oma hakunsa ja se on tässä: https://www.lyyti.in/MillennialBoardYrityksille

Tule mukaan hyväntuuliseen bisnesedelläkävijöiden porukkaan!