17.2.2017 klo 09:50
Uutinen

Keski-Suomen vuoden 2016 paras paikallisyhdistys Äänekosken Yrittäjät ry

Keski-Suomen Yrittäjät palkitsi Äänekosken Yrittäjät vuoden 2016 parhaana paikallisyhdistyksenä. Tunnustus myönnettiin Äänekosken Yrittäjien puheenjohtajalle Maria Kokolle 16.2.2017.

Paikallisyhdistyspalkinnolla halutaan kannustaa yhdistystä kehittämään edelleen toimintaansa ja kiittää sen hallitusta hyvästä työstä.

Parhaan paikallisyhdistyksen valinnassa arvioidaan mm. yhdistyksen tarjoamaa toimintaa jäsenilleen, viestintää, kuntayhteistyötä, jäsenkehitystä sekä yhdistyksen luottamushenkilöiden osallistumista alueelliseen toimintaan ja alueellista yhteistyötä.

Äänekosken Yrittäjien puheenjohtaja Maria Kokko on ollut aktiivisesti vetämässä paikallisyhdistyksen toimintaa vuonna 2016 ja vienyt sitä hienosti eteenpäin. Paikallisyhdistys on myös aktivoinut jäseniään mielenkiintoisella toiminnallaan.

-Tuntuu todella hienolle saada tällainen huomionosoitus. Kerrassaan hyvä fiilis. Yritämme täällä Äänekoskella jatkuvasti toimia yhdistyksen ja paikallisten yrittäjien hyväksi. Tulevana vuonna jatkamme hyväksi havaittuja yrittäjien aamukahveja ja syksyllä järjestämme toistamiseen Y-elobileet johon ovat tervetulleita muutkin, kuin vain jäsenemme. Kaupungin kanssa yhteistyö jatkuu edelleen. Jäseniämme haluaisimme huomioida yhä enemmän, joten siihen varmasti hallituksemme kanssa panostamme enenevässä määrin. Haluamme olla lähellä paikallaisia yrittäjiä, kommentoi Kokko.

Parhaan paikallisyhdistyksen valintaan osallistuivat Keski-Suomen Yrittäjien hallituksen puheenjohtajat sekä aluejärjestön toimisto.