Palkinnon ottivat vastaan Jämsän Yrittäjien puheenjohtaja Pasi Pohjoismäki ja hallituksen jäsen Jorma Salonen.
26.11.2021 klo 09:35
Uutinen

Keski-Suomen Vuoden paikallisyhdistys 2021: Jämsän Yrittäjät

Keski-Suomen Yrittäjät palkitsi Jämsän Yrittäjät Vuoden 2021 paikallisyhdistyksenä. Tunnustus aktiivisesta toiminnasta jäsenkunnan asioiden ajamiseksi ojennettiin yhdistyksen puheenjohtajalle Pasi Pohjoismäelle ja hallituksen jäsen Jorma Saloselle Keski-Suomen Yrittäjien syyskokouksessa 25.11.

– Yhdistys on pitänyt yrittäjyyden merkitystä korkealla rakennemuutoskaupungissa ja toiminut yhteistyöverkostona haastavina aikoina. Toiminta on hyvin organisoitunutta ja jäsenmäärä on ollut kasvava jo hyvän aikaa. Loistavaa paikallisyhdistystyötä, toteaa Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.

– Meillä on Jämsässä upea tiimi, ilman sitä emme olisi mitään. Haluankin välittää kiitokseni kaikille Jämsän Yrittäjien toiminnassa mukana oleville jäsenille, Jämsän Yrittäjänaisille ja kaupungille. Teemme yhteistyöllä paljon Jämsän eteen. Kaupunkiyhteistyöhön kannattaa satsata, molemminpuolinen onnistuminen on kaikkien etu. Kun yrittäjät menestyvät, menestyy myös kaupunki, Pohjoismäki iloitsee.

Paikallisyhdistyspalkinnolla halutaan kannustaa yhdistystä kehittämään edelleen toimintaansa ja kiittää hallitusta hyvästä työstä.