27.1.2024 klo 21:29
Uutinen

Keski-Suomen Vuoden yksinyrittäjä 2023 on Voimala Vaajakosken Nina Välikangas

Keski-Suomen Vuoden yksinyrittäjäksi on valittu Voimala Vaajakosken yrittäjä Nina Välikangas. Palkinto luovutettiin Keski-Suomen Yrittäjäjuhlassa lauantaina 27. tammikuuta Jyväskylän Paviljongissa.

Palkintoraati kuvaili, että Välikangas on luonut Voimalasta kuluneiden lähes kahdeksan vuoden aikana asiakaslähtöisen ja kukoistavan yksityisen liikuntakeskuksen, jonka monipuolinen tarjonta, loistavat ohjaajat sekä huippumahtava yrittäjä saavat asiakkaat sitoutumaan treenaamiseen. Asiakkaista osa on ollut mukana Voimalan alusta saakka ja jaksavat edelleen käydä treenaamassa. Myös ohjaajan näkökulmasta Voimala on huippupaikka.

Perusteluissa todetaan niin ikään, että yrittäjä Nina Välikangas on huipputyyppi, joka on aina iloinen ja pirteä ja osaa ottaa asiakkaat huomioon yksilöinä. Edes korona ei lannistanut positiivista Ninaa, sillä hän kehitti uskolliselle asiakaskunnalleen ulko- ja nettitreenit, ja treenaaminen sai jatkua haastavissakin olosuhteissa. Mukaan on tullut yhtiökumppani, mikä on hieno jatkumo vuosia kestäneelle yksinyrittäjyydelle.

-Olen voinut liikunta-alan yrittäjänä vaikuttaa satojen ja jopa tuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin. Koen, että olen antanut kaikkeni asiakkaille. Yrittäjyys on vaatinut paljon ongelmanratkaisuja ja uuden luomista. Voimala Vaajakosken vahvuus on se, että emme ole ketjusali vaan ihmisläheinen yhteisö, jossa haluamme asiakkaan saavan rahalleen vastinetta, sanoo palkinnostaan kiitollinen Välikangas.

Keski-Suomen Vuoden yksinyrittäjä 2023 -palkinnon saajan valitsi raati, jonka muodostivat Pasi Sorri, Keski-Suomen Osuuspankki; Kimmo Valkeinen, Valwood Oy; Vesa Saarikoski, JAMK; Pekka Hokkanen, Keski-Suomen liitto; Pirkko Melville, Keski-Suomen ELY-keskus; Jari-Pekka Koponen, Keski-Suomen Yrittäjät; Johanna Soilu, Fashion Unit Oy; Niko Eskelinen, WayOut Oy; Juha Peltomäki, Elisa; Piritta Hämäläinen, Fennia; Anu Ojala, Jyväskylän yliopisto; Liisa Marin, Gradia; Sanna-Mari Jyräkoski ja Anna-Maija Lintuniemi, Keski-Suomen Yrittäjät, raadin sihteerit.

Suomen Yrittäjät ja sen jäsenjärjestöt palkitsevat vuosittain valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti menestyneitä yrityksiä. Näin halutaan korostaa yrittäjyyden merkitystä ja arvostusta sekä tuoda esille yrittäjän työtä. Yrittäjäpalkinto on vastaanottajalleen arvokas — se on yrittäjäkollegoiden tunnustus.

Lisätietoja:
Voimala Vaajakoski, Nina Välikangas p. 040 587 9154, nina@voimalavki.fi

Toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski, Keski-Suomen Yrittäjät, 050 563 7780,
sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi

Puheenjohtaja Jari-Pekka Koponen, Keski-Suomen Yrittäjät, 0400 833 211, jari-pekka@jari-pekka.fi