9.3.2021 klo 08:43
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla järjestetään 10.4.2021

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti etätoteutuksena kevään kynnyksellä.

-Odotamme striimin ääreen yli 500 osallistujaa, niin yrittäjiä kuin yhteistyökumppaneita ympäri Keski-Suomen. Normaalisti juhla kokoaa Jyväskylän Paviljonkiin 1200 osallistujaa, tänä vuonna otamme paikalle järjestäjien lisäksi vain palkittavat yrittäjät ja esiintyjät. Toivon, että juhlasta on iloa laajasti ympäri Keski-Suomen ja että se kerää kotisohville runsaasti katsojia. Juhla on suunnattu juuri sinulle, painottaa Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.

Keski-Suomen yrittäjäjuhlassa jaetaan totuttuun tapaan maakunnallisia yrittäjäpalkintoja. Juhlassa tullaan ojentamaan Keski-Suomen maakunnallinen yrittäjäpalkinto ja yksinyrittäjäpalkinto 2020 sekä palkitaan 2021 Keski-Suomen vuoden nuori yrittäjä. Lisäksi tilaisuudessa muistetaan aikaisemmin maakunnassa paikallisissa tilaisuuksissa palkittuja yrittäjiä ja jaetaan Jyväskylän ja sen lähialueen yrittäjäyhdistysten 2020 palkintoja.

Juhlan tulee juontamaan Laura Siltala. Tilaisuuden avaavat Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jari-Pekka Koponen ja Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen. Lisäksi puheenvuoron pitää Idealist Groupin luova johtaja Saku Tuominen. Juhlan musiikista vastaa laulaja, lauluntekijä Antti Kleemola.

Juhlan ilmoittautuminen avautuu lähiaikoina. Tänä vuonna tilaisuus on maksuton.