7.4.2020 klo 14:49
Uutinen

Keski-Suomen yrittäjät ja Lumme Energia panostavat yrittäjien pärjäämiseen

Keski-Suomen Yrittäjät ja Lumme Energia panostavat tässä vaativassa ajassa yrittäjien hyvinvoinnin ja vastuullisuuden kehittämisen lisäksi myös avaamalla uusia myyntikanavia.

Viime vuonna alkaneen kumppanuuden myötä Lumme Energia avaa asiakasetuohjelmansa veloituksetta kaikkien yrittäjien avuksi. Keski-Suomen Yrittäjien jäsenet pääsevät nyt osaksi Lumme-tiimiä, joka mahdollistaa näkyvyyden yli 100 000 asiakkaalle. Asiakasetuohjelmassa yritykset voivat tarjota etuja ja alennuksia Lumme Energian asiakkaiden hyödynnettäväksi. Lumme-tiimiin pääset ottamalla yhteyttä Hanna Lehtiseen, hanna.lehtinen@lumme-energia.fi.

Yhteistyössä Lumme Energian kanssa tulemme myös järjestämään Virtaa yrityksille -tilaisuuksia hyvinvoinnin ja vastuullisuuden teemoilla Keski-Suomessa. Tiedotamme ajankohdista siinä vaiheessa, kun yleisötilaisuuksia on jälleen turvallista järjestää.

Kumppanuutemme on myös strategista. Lumme Energia ja Keski-Suomen Yrittäjät tulevat edistämään vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen Keski-Suomessa.

Yhteistyön tarkoitus on vahvistaa Keski-Suomen elinvoimaa poikkeustilan aikana ja etenkin sen jälkeisissä vaiheissa. Vastuullinen liiketoiminta, yrittäjien hyvinvointi ja monipaikkaisuuden vahvistaminen ovat aikaa ja erilaisia tilanteita kestäviä teemoja.

Lisätiedot:

Hannu Laakkonen, Markkinointi- ja viestintäjohtaja Lumme Energia, p. 040 541 4607, hannu.laakkonen@lumme-energia.fi

Sanna-Mari Jyräkoski, toimitusjohtaja, Keski-Suomen Yrittäjät, p. 050 563 7780, sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi