27.11.2020 klo 08:46
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjät rekrytoi

Etsimme Keski-Suomen Yrittäjiin koordinaattoria. Oletko reipasotteinen tekijä, jota kiinnostavat monipuoliset tapahtumajärjestämisen sekä muun toiminnan organisointitehtävät yrittäjäjärjestössä?

Jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet järjestelmällinen ja työotteesi on yrittäjämäinen, niin saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme kehittävän ja monipuolisen työn tapahtumajärjestämisen, markkinoinnin sekä järjestötoiminnan koordinoinnin parissa. Kyseessä on koordinaattorin määräaikainen (12 kk) työsuhde ajalla 4.1.2021 – 31.12.2021. Järjestämme muun muassa Suomen Yrittäjien vuoden päätapahtuman Valtakunnalliset yrittäjäpäivät syyskuussa 2021.

Tehtävässä sinun on hallittava erinomaisesti suomen kieli. Kaikkien Office-ohjelmien osaaminen sekä www-sivujen ja uutis- sekä sosiaalisten medioiden sisällöntuotanto-osaaminen ovat tarpeen. Työskentelemme tiiminä, joten tehtäviisi kuuluu myös yleisiä toimiston tukipalveluita.

Hae iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme! Keski-Suomen Yrittäjät on yrittäjien vaikuttamis- ja bisnesverkosto, joka ajaa pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä noin puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 26 paikallisyhdistyksestä ja 3400 yrittäjäjäsenestä, ja toimistollamme yrittäjiä palvelee viiden hengen organisaatio. Järjestö on sekä alueemme yrittäjiä kokoava kansanliike, että vaikuttava ja arvostettu toimija.

Lisätiedot:
Sanna-Mari Jyräkoski, sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi joustavasti tai puhelimitse joko 3.12. tai 4.12. numerossa 050 563 7780.

Pyydämme vapaamuotoisia hakemuksia koordinaattorin määräaikaiseen työsuhteeseen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen viimeistään torstaina 10.12.2020 otsikolla “KOORDINAATTORI” osoitteeseen: sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi.

Yhteistyökumppanimme käsittelee hakemukset.