31.5.2017 klo 15:14
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjien joukkorahoitusohjelman ensimmäiset kampanjat ovat startanneet!

Keski-Suomen Yrittäjien käynnistämään joukkorahoitusohjelmaan pääsi alkuvuodesta mukaan seitsemän yritystä. Kahden yrityksen matka joukkorahoitukseen on nyt alkanut.

Ensimmäisinä Mesenaatti.me -joukkorahoitusalustalla lähtivät matkaan konnevetinen Penerg Oy sekä laukaalainen MinSim Oy. Penerg Oy valmistaa ruokohelpistä pellettiä eläinten kuivikkeeksi sekä kompostien ja kuivakäymälöiden käyttöön. Rahoittajien avulla, he aikovat nostaa ruokohelpipellettinsä maailman kartalle. MinSim Oy:n päämääränä on lisätä aktiivista ja tietoista läsnäoloa, niin työhön kuin vapaa-ajallekin.

Mesenaatin alustalla kerättävä joukkorahoitus on vastikkeellista. Yritys tarjoaa tuotteita, palveluita, erilaisia etuja tai elämyksiä tukijoilleen saadakseen rahoituksen jollekin hankkeelleen. Osallistuminen on helppoa ja yksinkertaista.

Yrityksensä eteenpäin kehittämisessä he tarvitsevat kuitenkin sinun apuasi, joten tutustu avauksiin ja tue heidän matkaansa kohti päämäärää: https://mesenaatti.me/keski-suomen-yrittajat/ Seuraa sivuja, sillä nostamme siellä esiin kaikki kevään ja syksyn aikana avautuvat kampanjat.

Mikäli ohjelmaan valittu yritys onnistuu keräämään joukkorahoituksella riittävän summan hankkeensa toteutukseen, myönnetään loppuosaan osarahoitus Keski-Suomen Yrittäjien kiihdytysrahana. Keski-Suomen Yrittäjien joukkorahoitusohjelmaa tukee Keski-Suomen liitto.

Penerg Oy:n ja MinSim Oy:n lisäksi kampanjat avautuvat seuraavilta yrityksiltä: Pasrea Oy, Taitotori, Kuvitellen Oy, Mielenkieli tmi sekä INNOtyöverkko Osuuskunta.