6.11.2017 klo 11:51
Uutinen

Keurusseudun vuoden 2017 yrittäjäpalkinnot on jaettu

Keurusseudun vuoden 2017 yrittäjäksi on valittu SK Lisäapu Oy Sakari Kouhia. Keurusseudun vuoden 2017 nuoreksi yrittäjäksi on valittu Keuruun Ykkösvaraosan yrittäjä Emmi Simsiö.

Keurusseudun vuoden 2017 yrittäjäksi on valittu Sakari Kouhia SK Lisäapu Oy:stä. Yritys on pitkäjänteisesti kehittänyt omaa toimintaansa. Myös Sakarin pojat Toni ja Karri ovat yhtiössä mukana. Yritys on rakentanut itse omat toimitilat Karjolan alueelle. SK Lisäapu tunnetaan koko valtakunnassa magneettirekoistaan, joita heillä on tällä hetkellä neljä. Viides rekka on tulossa. Yritys pystyy hoitamaan myös lämpökuljetukset. SK Lisäapu toimii myös paikallisten yritysten tavarankuljettajana. SK Lisäapu työllistää 12 henkilöä. Yrityksen liikevaihto on n. 1,6 miljoonaa euroa.

Keurusseudun vuoden 2017 nuoreksi yrittäjäksi on valittu Keuruun Ykkösvaraosan yrittäjä Emmi Simsiö. Yritys on tehnyt sukupolvenvaihdoksen 2015. Emmi on miehisellä toimialalla lähtenyt rohkeasti kehittämään yritystään. Ykkösvaraosa on perustettu 1996 ja työllistää neljä henkilöä. LIikevaihto 2016 oli 740.000 euroa. Jämsässä toimii sisaryritys Jämsän Ykkösvaraosa.

Yrittäjäjuhlassa palkittiin timanttisella yrittäjäristillä 30 vuoden yrittäjätoiminnasta:

Hannu Peräinen, Keuruun Pukimo

Veikko Santala, Autohuolto Santala Ky

Ari Jauni, Vesijohtoliike Jauni

Kultaisella yrittäjäristillä 20 vuoden yrittäjätoiminnasta palkittiin:

Mirja Kauppinen, Keuruun Ykkösvaraosa

Mika Mäkinen, Rakennusliike Mika Mäkinen

Tapani Paasu, Printek/Keuruskopio Oy