28.4.2017 klo 13:52
Uutinen

Kevätkokous 26.4.2017

Ilmajoen Yrittäjien sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Ilmajoen Oma Säästöpankin kokoustiloissa keskiviikkona 26.4.2017.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien uusi toimitusjohtaja Heikki Risikko toi viidentenä työpäivänään aluejärjestön tervehdyksen kokoukseemme. Risikko korosti tervehdyksessään kuinka iloinen hän on siitä, että Etelä-Pohjanmaan uusista kuntapäättäjistä 28 % on yrittäjätausta. Kun osaavia yrittäjiä saadaan päättäjiksi pystytään sitä kautta luoda elinvoimaa kuntaan. Uuden maakunnan rakentamisessa aluejärjestö on ollut mukana alusta asti pitämässä huolen, että yrittäjänäkökulma otetaan huomioon. Lopuksi Riskko muistutti, että yrittäjyys on kuninkuuslaji ja yrittäjyys kantaa Suomea!

Ilmajoen Oma Säästöpankin terveyhdyksen kokoukseemme toi palvelupäällikkö Päivi Haapolahti ja palveluneuvoja Piia Hirvonen.

Kevätkokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä valitsimme kolme uutta hallituksen jäsentä eronneiden tilalle. Uusiksi hallituksen jäsenksi saimme Maija Tuomikosken, Arto Uusitalon sekä Alli Parven.