Kiertotalous liiketoiminnan vauhdittajana

Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) -hanke on yhdeksän eteläsuomalaisen ammattikorkeakoulun yhteishanke. Hankkeessa tuotetaan myös vantaalaisille yrityksille mielenkiintoisia mikro-opintokokonaisuuksia sekä järjestetään erilaisia tilaisuuksia, jotka tukevat yritysten vihreää siirtymää, muutoskyvykkyyttä ja digitalisaatiota.

Maksuttomien mikrokurssien, tapahtumien ja erilaisten työpajojen sekä sparrausten avulla tarjotaan tukea eteläsuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille. Koulutuksista saatava osaaminen lisää yritysten kykyä sopeutua ja hyödyntää toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia.

Hankkeen ajankohtaiset tilaisuudet löydät LinkedInistä hankkeen sivuilta.

Liittymällä mukaan Slack-verkostoon, pääset keskustelemaan muiden aiheesta kiinnostuneiden yritysten ja yrittäjien kanssa.

Hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto REACT-EU-rahoituksella osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Hankkeen toteutusaika on 1.12.2022-30.11.2023.

Päätoteuttaja Etelä-Suomen suuralueen hankkeessa on Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy ja muut osatoteuttajat hankkeessa ovat Laurea Ammattikorkeakoulu Oy, Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) Oy, Yrkehögskolan Arcada, Humanistinen ammattikorkeakoulu HUMAK Oy, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (HAMK), LAB-ammattikorkeakoulu ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy (XAMK).

Yhteystiedot:

Veera Udd, projektipäällikkö
veera.udd@metropolia.fi

Erika Poikolainen, tapahtumatuottaja
erika.poikolainen@metropolia.fi