21.11.2017 klo 13:54
Uutinen

Kiinnostaako työskentely Kuopion Yrittäjien valiokunnissa?

Kuopion Yrittäjien toimintaa valmistellaan kolmessa valiokunnassa: yhteiskuntavaikuttamisen valiokunnassa, viestintävaliokunnassa ja järjestövaliokunnassa. Tulemalla mukaan sinua kiinnostavan valiokunnan toimintaan voit vaikuttaa esimerkiksi siihen mitä asioita nostetaan esille tai millaisia tapahtumia järjestetään. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Yhteiskuntavaikuttamisen valiokunta pitää yrittäjän puolta

Yhteiskuntavaikuttamisen valiokunnan yhtenä tehtävänä on vaikuttaa yritysten toimintaympäristön kehittymiseen myönteisesti koko Kuopion alueella. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. sitä että seuraamme kaupungin hankintoja, soteuudistuksen edistymistä ja sen vaikutusta yrittäjiin, kaupungin liikelaitosten toimintaa sekä yritysvaikutusten arviointia päätöksen teossa.

Yhteiskuntavaikuttamisesta vastaa puheenjohtajan johdolla hallitus. Päivittäistä vaikuttamistyötä tekevät puheenjohtaja ja valiokunnan puheenjohtaja yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Yhtenä vaikuttamisen keinona mainittakoon kuukausittaiset tapaamiset kaupunginjohdon kanssa.

Yhteiskuntavaikuttamisen valiokunnan puheenjohtajana vuoden 2018 alussa aloittaa Mikko Rissanen (Kelvitec Oy)

Viestintävaliokunta suunnittelee viestintää

Viestintävaliokunnan tehtävänä on suunnitella viestintää ja sen keinoja sekä laatua pitkällä tähtäimellä sekä luoda yhdessä toiminnanjohtajan kanssa suhteita median edustajiin. Viestintämme on monikanavaista, ja jäsenviestinnän tehtävänä on seuloa valtavasta viestitulvasta yrittäjille tärkeät viestit.

Tärkeimmät viestintäkanavat ovat www-sivujen lisäksi uutiskirjeet sekä facebook -sivut, blogikirjoituksiamme julkaistaan tällä hetkellä Savon Sanomissa ja BusinesKuopio -sivulla.

Viestintävaliokunnan puheenjohtajana vuoden 2018 alussa aloittaa Eeva-Riitta Koponen(Crazy Station) .

Järjestövaliokunta edistää huolenpitoa yrittäjästä

Järjestövaliokunnan tehtävä on yhdessä toiminnanjohtajan kanssa aktiivisesti edistää jäsenpysyvyyttä, suunnitella yhdistyksen varainhankintaa ja kartoittaa yhteistyökumppaneita sekä vastaa yhdistyksen toiminnasta pitkällä tähtäimellä. Järjestövaliokunnan tehtäviin kuuluu myös tapahtumasuunnittelu. Viime keväänä tehdyn jäsenkyselyn mukaan yrittäjät kokevat erityisen tärkeinä verkostoitumista ja liiketoimintaa edistävien tapahtumien järjestämisen.

Järjestövaliokunnan puheenjohtajana vuoden 2018 alussa aloittaa Jari Väänänen (Vaihtopaikka Oy)

KIINNOSTUITKO? ILMIANNA ITSESI – tekijöitä tarvitaan!

Jos jonkun valiokunnan toiminta tuntuu sinusta erityisen kiinnostavalta, ilmoita kiinnostuksesi osallistua toimintaan toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmaselle lähettämällä sähköpostia (kirsi.sisso-litmanen(at)yrittajat.fi) tai soita ja kysy lisää puh. 044 5680509.

Valiokuntien puheenjohtajat kokoavat valiokuntien jäsenet vuodeksi kerrallaan, toimikausi on kalenterivuosi. Kokouksia on valiokunnasta riippuen 8 – 10 kertaa vuodessa. Kokousten ajankohdat pyritään sopimaan etukäteen koko vuodeksi.