19.4.2018 klo 03:02
Uutinen

Kisa Valtakunnallisesta yrittäjäpalkinnosta alkoi – Ilmianna ehdokas!

– Tunnetko hyvän yrittäjän, jonka omaperäinen yritys kasvaa, kehittää uutta ja on yhteiskunnallisesti merkittävä? Yrityksen voi ilmoittaa mukaan kilpailemaan Valtakunnallisesta yrittäjäpalkinnosta, järjestöjohtaja Hanna Hietala Suomen Yrittäjistä vinkkaa.

Suomen Yrittäjät ja Fennia jakavat Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot joka vuosi Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä. Tänä vuonna palkintoseremonia on Turussa. Yleisö pääsee jälleen ehdottamaan palkittavia yrityksiä.

Yli puoli vuosisataa arvostettuja palkintoja

Vuonna 1968 Suomen Yrittäjiä edeltänyt järjestö ja vakuutusyhtiö Fennia halusivat nostaa yrittäjyyden arvostusta kannustamalla ja palkitsemalla menestyneitä yrittäjiä. Syntyi Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto, joka on vuosien aikana luovutettu sadoille yrityksille tai yksityishenkilöille.

Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon lappilaisista yrityksistä ovat voittaneet:
2015 Pertti Yliniemi, Muonio Lapland Hotels
2002 Päivikki Palosaari ja Pekka Saari, Sirkka Hulluporo Oy
1995 Seppo Aho, Rovaniemi Savatie Oy
1993 Antero Ikäheimo, Rovaniemi Lappset Group Oy
1987 Anu ja Topi Pentikäinen, Posio Pentik Ky
1983 Timo Hietala, Rovaniemi RKP – Rovaniemen konepaja
1969 Yrjö Alaruikka, Rovaniemi Poro ja Riista Oy

Sinä voit vaikuttaa valintaan!

Valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla halutaan korostaa oma-aloitteisten ja taloudellisten riskien ottamiseen uskaltautuvien yrittäjien merkitystä koko talouselämälle, ja nostaa yksityisen yrittäjyyden arvostusta yhteiskunnassamme.

– Yrittäjät arvostavat palkintoa todella paljon. Jos tunnette jonkun todella hyvän yrityksen, kannattaa ehdottomasti ilmoittaa se kisaan 7.5. mennessä, Hanna Hietala rohkaisee.

Palkintokriteereihin voi tutustua ja palkittavaa ehdottaa yrittäjäjärjestön sivuilla.