26.3.2018 klo 09:34
Uutinen

Kohutun unipatjan ensimmäinen versio myyntiin: Toimitettiin Saulille ja Jennille

Vauvan nukutukseen kehitettyä suomalaista erikoispatjaa on tilattu jo muun muassa Uuteen-Seelantiin.

Helsinkiläisen Hanna Sissalan kehittämästä LullaMe-vauvanpatjasta on tuotu ensimmäinen versio markkinoille. Alun perin patja kehitettiin Sissalan omaan tarpeeseen. Naisen esikoinen oli hyvin itkuinen ja patja tarjosi avun ongelmaan.

Kyseessä on patja, johon sisäänrakennettu moottori keinuttaa sitä ylös ja alas, jolloin lapsi nukahtaa helpommin.

Viime vuonna Sissala teki patjasta täysin uudistetun version yhtiön saaman rahoituksen turvin.

– Patja muuttui viime vuoden aikana keksinnöstä oikeaksi tuotteeksi. Uutena ominaisuutena siinä on esimerkiksi ajastin ja kestävämpi rakenne. Helpomman valmistettavuuden ansiosta voimme auttaa yhä useampia perheitä nukkumaan paremmin, Sissala kertoo tiedotteessa.

Kehitystyö on jatkunut pitkään, sillä patjaa on odotettu myyntiin jo lähes kahden vuoden ajan. Nyt innovaatiota on tilattu Suomesta muun muassa Etelä-Koreaan ja Uuteen-Seelantiin.

– Miljoonissa vauvaperheissä ympäri maailmaa nukutaan huonosti, joten kysyntää varmasti riittää. Viemme parasta suomalaista osaamista mielellämme maailmalle. Suomalaisia perheitä palvelemme totta kai ensin, Sissala sanoo.

Ei sopinut presidenttiparin ostamaan pinnasänkyyn

Ensimmäinen uudistettu LullaMe-patja toimitettiin Mäntyniemeen Sauli Niinistölle ja Jenni Haukiolle, jotka saivat äskettäin ensimmäisen yhteisen lapsen.

– Harmillisesti presidenttipari oli jo ehtinyt ostaa eri kokoisen pinnasängyn, johon patja ei sopinut. Ehkä lähetämme seuraavaksi patjan myös Prinsessa Madeleinen vauvalle, Sissala sanoo.

Sissala uskoo, että lapsen unella on merkittävä vaikutus vanhempien onnellisuuteen.

– Vauvan unia parantamalla vaikutamme positiivisesti koko perheen hyvinvointiin.

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi