Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

12.5.2017 klo 07:20
Uutinen

Kolhitko kännykkääsi jatkuvasti? Samsungin lippulaivan kestävyystesti ei lupaa hyvää

Älypuhelimen näyttö rikkoutuu helposti etenkin aktiivisessa käytössä ja liikkuvassa työssä. Samsungin huippupuhelinta kannattaa käsitellä erityisen herkillä sormilla.

Vastikään myyntiin tullut Samsung Galaxy S8 kilpailee myydyimmän huippupuhelimen tittelistä yhdessä Applen iPhone 7:n kanssa. Galaxy S-sarjan puhelimet ovat olleet suosittuja myös yrityskäyttäjien keskuudessa.

Jos Galaxy S8:n hankinta on listalla, puhelimen seuraksi kannattaa ostaa myös näyttölasin suojakalvo. Puhelimen kuorten ympärillä on käytetty runsaasti lasia, mikä ei lupaa hyvää puhelimen pudotuksia ajatellen.

Muun muassa älypuhelinten korjaukseen ja lisäturvaan erikoistunut SquareTrade on tutkinut tarkemmin Galaxy S8:n kestävyyttä ja todennut, että laite rikkoutuu herkästi tiputuksissa. Syynä on nimenomaan Galaxy S8:n lasipinnoite, joka käytännössä ympäröi puhelinta. SquareTraden testivideon voit katsoa täältä.

Testin mukaan Galaxy S8 vaurioitui pudotuksessa etu- ja takapuolelta sekä laitteen kulmista. Laite pudotettiin noin kahdesta metristä. SquareTraden mukaan on oletettavaa, että Galaxy S8 -puhelinten näyttölaseja tulee korjattavaksi edellisiä puhelinmalleja enemmän.

Hyvä uutinen puhelimen käyttäjälle on se, että Galaxy S8:n lasien korjaus on kohtuullisen edullista.

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen@yrittajat.fi