1.6.2021 klo 15:11
Uutinen

Kolme keskisuomalaista yritystä yhdistyy

Kolme keskisuomalaista valokuituasennuksiin ja teletöihin erikoistuvaa yritystä; Oy Rindesso Ltd., Teleworks Finland Oy ja Valokuituasennus Pölkki ovat päättäneet yhdistää voimansa.

Sulautumisen jälkeen yhtiöt muodostavat Keski-Suomen suurimman tietoliikenneverkon asennuspalveluihin erikoistuvan kokonaisuuden, jonka omistaa yhtiön toimiva johto ja avainhenkilöt. Yrityksen kotipaikka on Jyväskylä ja sillä on toimipaikka myös Espoossa. Yritysjärjestelyjen jälkeen organisaatiossa työskentelee noin 30 tietoliikenneasentajaa ja sen liikevaihto on yli 2 Meur.

– Olemme tehneet jo aikaisemmin yhteistyötä suuremmissa hankkeissa. Meillä on kaikilla vahva halu kehittää eri sidosryhmille tarjottavaa palveluvalikoimaa sekä toimintoja entistä laajemmiksi ja paremmiksi. Jatkuvasti kehittyvällä tietoliikennealalla on kysyntää joustavalle ja riippumattomalle kiinteän- ja mobiiliverkon töihin erikoistuvalle toimijalle. Toimintamme perustana on tilaajalähtöinen toimintamalli ja yhdistyminen mahdollistaa entistä laajemman palveluvalikoiman yhden luukun periaatteella, kertoo Toni Rouvinen.

Jo nykyisellään yritysten asennus- sekä viankorjaustiimit liikkuvat joustavasti ympäri Suomea ja myöhemmin toimipisteverkostoa on tarkoitus laajentaa kysynnän mukaan. Palveluja tullaan kehittämään ja tarjoamaan entistä laajemmalle asiakaskunnalle paikallinen kysyntä sekä yritysten tarpeet huomioiden.

Yrityksen liiketoiminta jakaantuu kiinteistöjen antenni- ja tietoverkkotöihin, operaattorirunkoverkon asennus-, mittaus- ja viankorjauspalveluihin, yritysten ja yhteisöjen sisäkuuluvuusratkaisuihin sekä telehuoltotöihin, kiinteän sekä mobiiliin tietoliikenneverkon ylläpito- ja tukipalveluihin sekä tietoverkon suunnittelu- ja konsultointipalveluihin.