29.1.2020 klo 12:12
Uutinen

Kukat ja kuulumiset veivät Janakkalan finaaliin

Janakkalan Yrittäjät ovat kisaamassa vuoden tekijäpalkinnosta kovassa seurassa. Neljä muuta finalistia ovat Helsingin, Hangon, Alavieskan ja Ulvilan Yrittäjät. Janakkalan lentoa on vauhdittanut vahva yhteisöllisyys.

Janakkalassa meno yrittäjäyhteisössä sai tuulta alleen iloisella ja yhteisellä toiminnalla. Viime vuonna Hämeen Yrittäjät oli alueena Suomen kakkonen jäsenkehityksessä. Janakkalan Yrittäjät puolestaan oli oman maakuntansa ykkönen.

– Vauhdikkaisiin tapahtumiin riitti osallistujia. Välillä istuimme vain yhdessä alas ja kerroimme mitä kuuluu. Ja annoimme paljon kukkia. Ne ilahduttivat saajiaan ja osa ymmärsi myös edun ilahduttaa niillä myös puolisoaan, kertoo Janakkalan Yrittäjien hallituksen jäsen Elina Lintula.

Jäsentensä näköinen yhteisö

Parhaat yrittäjäyhdistykset valitaan valtakunnallisessa Vaikuttajafoorumissa Helsingissä 9.-10.2. Janakkalan Yrittäjät ovat ehdolla vuoden tekijäksi Suomessa. Palkintoraati arvioi erityisesti, onko yhteisö pystynyt kehittämään toimintamallia tai palvelua, jotka ovat lisänneet jäsenten saamaa hyötyä.

Janakkalalaiset kannustavat yrittäjiä kaikkialla Hämeessä tulemaan mukaan oman alueensa yrittäjäyhteisöön.

– Yrittäjien yhteisö on juuri sellainen, kuin sinä itse olet. Mieti mitä sinä itse toivot saavasi siitä ja mitä annettavaa sinulla on. Toivotko sen olevan täynnä inspiraatiota, yhteisöllisyyttä ja mukaansa tempaavaa menoa. Ja tietenkin sitä kauppaakin. Se mitä itse annat, heijastuu takaisin aivan varmasti tavalla tai toisella, Lintula summaa.

Janakkalan Yrittäjien vinkit:

  1. Ole aktiivinen ja oma-aloitteinen
  2. Positiivinen tekeminen kantaa ja näkyy
  3. Sinä olet se, joka rakentaa tulevaisuutta
  4. Tule mukaan: vaikutamme ja edistämme elinvoiman kehitystä