2.11.2019 klo 12:29
Uutinen

Kultakeskuksen osakkaat palkittiin Hämeenlinnan Yrittäjien vuoden 2019 yrittäjinä

Hämeenlinnan Yrittäjien vuotuista yrittäjäjuhlaa vietettiin perjantaina 1.11.2019 Hämeenlinnan upseerikerholla. Hämeenlinnan Yrittäjien vuoden 2019 yrittäjinä palkittiin Kultakeskus Oy:n osakkaat Ilkka Ruohola, Janne Kartano, Jani Appelberg, Pekka Laine, Jukka Suvitie sekä Mikko Joukainen. Palkinnon noutivat halllituksen puheenjohtaja Ilkka Ruohola (vasemmalla) ja toimitusjohtaja Janne Kartano.

Hämeenlinnalainen Kultakeskus Oy on jalometallialan pioneeri Suomessa ja nykyisin Pohjoismaiden johtava jalometallituotteiden valmistaja. Yritys on suomalaisten kultaseppien perustama vuonna 1918.

Kultakeskus-konsernin liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on 230, joista 50 työskentelee Hämeenlinnassa. Ruotsissa työntekijöitä on 15 ja Norjassa 3, loput henkilöstöstä työskentelee Viron toiminnoissa Saarenmaalla ja Tallinnassa. Liikevaihdosta noin 40 % tulee ulkomailta.

Kultakeskus on suomalainen ja hämeenlinnalainen perheyhtiö.. Pääkonttori ja päätehdas pysyvät Hämeenlinnassa, Ilkka Ruohola ja Janne Kartano lupaavat.