26.6.2023 klo 15:01
Uutinen

Kumppanuus kannattaa

Mainos- ja kuvapalvelutoimisto Oy aabee Ab on yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille paino,- tulostus- ja kuvaprojektien suunnittelua, tuotantoa ja toteuttamista tarjoava yritys. Tänä päivänä yrityksellä on toimipisteet Kirkkonummella, Tammisaaressa ja Inkoossa sekä tuotantotilat Karjaalla. Vuonna 2022 Inkoon Yrittäjät ry valitsivat Oy aabee Ab:n vuoden yritykseksi.

– Yrityksen on perustanut appeni Alf Bäckström vuonna 1965. Tulin itse mukaan vuonna 2011 ja toimin nyt yrityksen toimitusjohtajana. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa teippauksia, tekstiilipainatuksia, logo- ja lahjatuotteita, nimikylttejä, graafista suunnittelua sekä perinteistä valokuvausta, Patrick Gripenwaldt kertoo.

Yrittäjyys on Gripenwaldtille tullut myös äidinperintönä: Maire Gripenwaldt perusti vuonna 1989 Kuvakauppa Hymykuopan. Yritys myytiin sittemmin, mutta muutama vuosi sitten Patrick Gripenwaldt osti sen takaisin.

– Olen lapsena ollut monissa Kirkkonummen yrittäjien juhlissa. Äitini palkittiinkin vuoden yrittäjäksi vuonna 2002, Gripenwaldt toteaa. – Yrittäjät ovat tiivis yhteisö. Pyrin aina ensisijaisesti hyödyntämään omaa verkostoani, se on tärkeää. Henkilökohtaisesti tavoitteenani on osallistua enemmän paikalliseen toimintaan; olla näkyvillä ja olemassa. Tämä kumppanuus on yksi keino.

www.aabee.fi

Lue lisää Kirkkonummen Yrittäjät ry:n kumppanuudesta