20.4.2018 klo 15:40
Uutinen

Kunnallisjohdon seminaarilla jo yli tuhat osallistujaa – vielä ehdit mukaan

Kunnallisjohdon seminaari järjestetään 23.-24.5. Tampereella.

Toukokuussa Tampereella järjestettävä Kunnallisjohdon seminaari kerää ennätysyleisön. Mukaan on ilmoittautunut jo lähes 1 100 osallistujaa.

– Olemme iloisia tapahtuman saamasta suuresta suosiosta. Ja jos et ole ilmoittautunut, niin vielä ehdit mukaan, vinkkaa Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkö Susanna Kallama.

– Kunnat ja kaupungit ovat hienosti oivaltaneet elinkeinopolitiikan ja avoimen vuoropuhelun merkityksen. Esimerkiksi Kankaanpäässä piti muutamia vuosia sitten houkutella väkeä osallistumaan Kunnallisjohdon seminaariin. Nyt Tampereelle on lähdössä Kankaanpäästä 14 edustajaa.

Osallistujamäärältään Yrittäjien aluejärjestöjen kolmen kärjessä ovat Pirkanmaan Yrittäjät, Keski-Suomen Yrittäjät ja Savon Yrittäjät.

– Olen erittäin tyytyväinen pohjoissavolaisten kuntien ja yrittäjien osallistumiseen tähän järjestömme yhteen merkittävimmistä tapahtumista. Tapahtuma luo ainutlaatuiset puitteet verkostoitumiselle sekä yrittäjien ja kuntien yhteisten tavoitteiden luomiselle. Tänä vuonna tapahtuma on erityisen mielenkiintoinen, julistetaanhan siellä Suomen Yrittäjien teettämän Elinkeinopoliittisen mittaristo -kyselyn tulokset, toteaa Savon Yrittäjien puheenjohtaja Yrjö Ronkainen.

Seminaarissa kuullaan huippuluokan puhujia, muun muassa Euroopan investointipankin varapääjohtajaa Alexander Stubbia.

Lue lisää seminaariviikonlopun mielenkiintoisesta ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan täällä.

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: IStockphoto