Nainen ja kolme nuorta
Hanna Honkaniemi ja 4H-yrittäjät Julius Saari, Rasmus Latukka ja Luukas Kettunen.
4.3.2022 klo 06:44
Uutinen

Kunta ja yrittäjät aamupalalla

Evijärven Yrittäjät ry ja kunta järjestävät kaksi kertaa vuodessa yhteisen aamupalatilaisuuden vuorotellen ravintola TuuHetissa ja liikenneasema Mäntyhovissa. Tällä kertaa kokoonnuttiin yhteen TuuHetissa ja alustajana olivat Jukka Äyrä LähiTapiolasta ja Hanna Honkaniemi Evijärven 4H-yhdistyksestä. Paikalla oli kolmisenkymmentä osallistujaa.

Tilaisuuden avasi Evijärven Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Karoliina Sulkakoski, joka toivoi, että myös markkinat päästään tulevana kesänä pitämään. Tulossa on myös mittava Evijärvi tuottaa -tapahtuma syyskuun alussa.

Jukka Äyrä muistutti alustuksessaan kiinteistön omistajan vastuista muun muassa liukastumisissa ja lumen poistamisssa katoilta. Lisäksi keskusteltiin muun muassa etätyön vakuuttamisesta ja tietoturvasta.

Hanna Honkaniemi kertoi 4H-yhdityksen Ysit töihin -kampanjasta ja esitteli kolme 4H-yrittäjää: Luukas Kettunen, Rasmus Latukka ja Julius Saari.

Kunnanjohtaja Mikko Huhtala toivoi 4H-yrittäjistä kasvavan paikkakunnalle uusia yrittäjiä tulevaisuudessa. Kunnan ja yrittäjien yhteistyön hän totesi toimivan Evijärvellä tiiviisti ja ilman kynnyksiä.

– Yrittäjät ovat tärkeitä kunnan elinvoiman ja olemassaolon kannalta kaikin tavoin.

Videokooste aamupalalta tässä linkissä.

Yrittäjien ja kunnan videokampanjassa on tällä viikolla esittelyssä SÖDEFIX, katso video tässä linkissä.