6.7.2018 klo 10:30
Uutinen

Kuopiolainen pienpanimo iskee Trumpin ja Putinin huipputapaamishuumaan – ”meidän osuus maailmanrauhasta”

Suurvaltojen johtajat pelaavat kivi, paperi, sakset -peliä 10 000 olutpullon kyljessä.

Kuopiolaisen RPS Brewingin toimitusjohtaja Samuli Huuhtanen oli espanjalaisella uima-altaalla kuullessaan huippu-uutisen. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaisivat Helsingissä heinäkuussa.

– Ottaen huomioon yleisen tilanteen ja keskustelujen vakavuuden tämä on meille hieno tilaisuus tarjota apua. Oma ongelmanratkaisumalli, jolloin mikään kysymys ei jää käsittelemättä, Huuhtanen hehkuttaa Yrittäjät.fi:lle.

Huipputapaamista varten suunnitellun olutpullon etiketissä suurvaltojen johtajat pelaavat legendaarista kivi, paperi, sakset -peliä. Otsikko kehottaa ”let´s settle this like adults”, joka vapaasti suomennettuna kehottaa Trumpia ja Putinia löytämään aikuismaisen ratkaisun maailmanpoliittisiin haasteisiin.

– Tämä on meidän osuus maailmanrauhasta.

Tuote-eriä myös suurlähetystöille

Trump&Putin -olutta pullotetaan 10 000 pullon erä tulevana viikonloppuna.

– Soittoja on tullut karmea määrä. Oluen ystävät ovat olleet hereillä, varmaankin myös keräilijät, Huuhtanen arvelee.

Huuhtasen mukaan kuopiolainen lager sopii hyvin huipputapaamiseen.

– Se on universaalein oluttyyppi. Ehkä jossain määrin kärsinyt inflaatiosta, mutta on trendaamassa uudelleen. Tulevaisuuden juttu, mekin haluamme katsoa tulevaisuuteen.

RPS Brewing aikoo lähettää tuote-erät Yhdysvaltain ja Venäjän suurlähetystöihin. Tarkoitus on päästä tarjoamaan tuotetta myös tapaamisesta raportoivalle runsaslukuiselle kansainväliselle mediaväelle.

Pasi Lehtinen

pasi.lehtinen (at) yrittajat.fi

Kuva: RPS Brewing