6.2.2020 klo 15:43
Uutinen

Kuvatapio palkittu vuoden 2019 länsihelsinkiläisenä yrityksenä

Helsingin Yrittäjät – Länsi-Helsinki ry (LHY) valitsi vuoden 2019 länsihelsinkiläiseksi yritykseksi Kuvatapion. Eilen LHY:n hallitus ja Tiina Oksala (Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja) palkitsivat erittäin kiitollisen ja hämmentyneen Tapio Rinteen. Myös osa Kuvatapion henkilökuntaa oli paikalla lämminhenkissä palkitsemistilaisuudessa. Saimme kuulla mielenkiintoisia tarinoita yrityksen eri vaiheista.

Kuvatapio on munkkalainen ikoni. Kuvatapio on vuodesta 1967 ajanhermolla toiminut länsihelsinkiläinen valokuvaamo, joka on menestynyt ja pärjännyt vaikealla toimialalla innovatiivisella palvelutoiminnalla. Yritys on laajentunut ja työllistänyt lisää viime vuosina avaamalla uusia liikeitä kauppakeskuksiin. Yrityksessä on tehty omistuksessa sukupolvenvaihdos, mutta yrittäjä Tapio Rinne on edelleen lähes päivittäin liikkeessä töissä – ei siksi, että olisi pakko vaan siksi, että se on kivaa.

Yrittäjäpalkinto korostaa yrittäjyyden merkitystä ja arvostusta sekä tuo esille yrittäjän työtä. Yrittäjäpalkinnon saajaksi valitaan yritys, joka on alallaan menestynyt ja innovatiivinen ja joka on pystynyt kasvattamaan liikevaihtoaan kannattavasti. Yrittäjäpalkinnon saaja on usein ensimmäisen polven yritys tai yritys, jossa on menestyksekkäästi tehty sukupolven vaihdos.

Onnea Kuvatapio!