4.4.2018 klo 09:01
Uutinen

Kymen Yrittäjäviesti 1/2018

Kymen Yrittäjien verkkojulkaisu Kymen Yrittäjäviesti (1/2018), johon kootaan neljä kertaa vuodessa ajankohtaisia yrittäjiä koskettavia aiheita sekä yrittäjätarinoita. Seuraavat Yrittäjäviestit ilmestyvät toukokuussa, syyskuussa ja marraskuussa.

Maaliskuun Kymen Yrittäjäviestin teemana on uudistukset ja uudistuminen. Näkyvissä uudistuksia ja mahdollisuuksia -osiossa on tietoa toisen asteen koulutusuudistuksesta, tietosuoja-asetuksesta sekä hankinnoista. Uusia järjestötoimijoita Kymenlaaksossa -osio nostaa esiin paikallisyhdistysten uusia puheenjohtajia sekä Kymen Yrittäjien edustajan Suomen Yrittäjien alla toimivassa osaamisen valiokunnassa. Toimintaa ja tapahtumia alueella -osiossa on tulevia tapahtumia alueella sekä kuulumisia paikallisyhdistyksistä.

Verkkojulkaisussa voi liikkua joustavasti osioiden välillä ja alkuun pääsee klikkaamalla Kymen Yrittäjäviesti -logoa sivun yläreunassa.

Palaute Yrittäjäviestistä on tervetullutta, samoin juttuvinkit seuraaviin julkaisuihin. Niitä voi laittaa Yrittäjäviestin toimitukselle osoitteeseen <a href="http:%20%20 ’); // –> ”> tiedotus@kymen.yrittajat.fi.

Linkki lehteen tästä!

Antoisia lukuhetkiä!

Kymen Yrittäjät, Käsityöläiskatu 4, 45100 Kouvola, www.yrittajat.fi/kymi.
Kymen Yrittäjien tiedottaja Heli Pykälistö, <a href="http:%20%20 ’); // –> ”> tiedotus@kymen.yrittajat.fi