19.12.2018 klo 11:54
Uutinen

Kymen Yrittäjien puheenjohtajaksi Hannu Lehtinen

Kymen Yrittäjien syyskokous pidettiin 28.11.2018 Iitissä. Kokouksessa Kymen Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin Hannu Lehtinen Pyhtäältä.

Kymen Yrittäjien puheenjohtajaksi Hannu Lehtinen

Kymen Yrittäjien syyskokous pidettiin 28.11.2018 Iitissä. Kokouksessa Kymen Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin Hannu Lehtinen Pyhtäältä. Lehtinen on toiminut Kymen Yrittäjien varapuheenjohtajana sekä Pyhtään Yrittäjien puheenjohtajana. Kymen Yrittäjien hallituksessa on edustajat kaikista alueen kymmenestä paikallisyhdistyksestä, hallitus järjestäytyy vuoden alussa.

Puheenjohtajakaudellaan Lehtisen tavoitteena on mm. tiivistää yhteistyötä Etelä-Karjalan Yrittäjien ja Etelä-Savon Yrittäjien kanssa.
– Tulevan vuoden haasteena on saada aikaan toimiva yhteistyö vaalipiirin toisten aluejärjestöjen Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon kanssa. Meidän tulee nostaa esiin, miten vahvistamme yhteistyötä ja yhteistyöllä yrittäjyyttä. Keskustelua tulee lisätä kaikilla tasoilla ja antaa muille aiheita vuoropuheluun sekä olla kiinnostavia niin yrittäjien kuin median silmissä, Lehtinen sanoo.

Kymen Yrittäjien toiminnassa näkyy tulevana vuonna yhdistyksen merkkivuosi sekä valmistautuminen maakunta- ja soteuudistukseen ja yrittäjien toimintaedellytysten turvaaminen toimintaympäristön muutoksissa. Kymen Yrittäjät ry:n perustamisesta tulee vuonna 2019 kuluneeksi 80 vuotta. Painopisteitä toimikaudelle 2019 ovat;

  • yrittäjien ja pk-yritysten edunvalvonta maakunnassa ja aluekehityksessä
  • yrittäjien ja pk-yritysten valmiuksien ja verkostojen kehittäminen
  • jäsenverkoston ja jäsenpysyvyyden vahvistaminen
  • 80-vuotisjuhlavuosi

– Ensi vuoden aikana nostetaan yrittäjyyttä esiin Kymen Yrittäjien 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Näkyvyys nousee parhaiten nostamalla paikallisyhdistysten merkitystä, näkyvyyttä ja vaikuttavuutta paikkakunnalla. Koko Kymenlaakson yhteistyönä se vaikuttaa samalla aluejärjestön rooliin, kertoo Hannu Lehtinen.