2.7.2018 klo 09:09
Uutinen

Kysyntä ja tarjonta kohtaamaan Fennia Vihillä

Yrityksille on luotu uusi verkkopalvelu, joka yhdistää palvelua tarvitsevat ja tarjoavat yritykset. Voit toimia palvelussa joko ostajana tai myyjänä.

Fennia Vihi on kaikille suomalaisille yrityksille tarkoitettu uusi verkkopalvelu, joka yhdistää palvelua tarvitsevat ja tarjoavat yritykset. Fennia Vihissä yritykset voivat siis toimia joko ostajana tai myyjänä. Koko toimintamalli on digitaalinen ja kätevä käyttää myös mobiililaitteilla.

– Yritykset tarvitsevat jatkuvasti erilaisia palveluita, ja yrittäjän aika menee näiden palveluiden tarjoajia etsiessä ja hankkiessa. Fennia Vihissä tavoitteena on saada kysyntä ja tarjonta kohtaamaan, ja tuoda sitä kautta aitoa lisäarvoa palvelussa oleville yrityksille. Fennian Vihin käyttö on avoinna kaikille yrityksille, kertoo Fennian projektijohtaja Seppo Aho.

– Tarjouspyynnön tekeminen on tehty yksinkertaiseksi. Pyynnön lähettäminen järjestelmän kautta ei sido, vaan asiakas maksaa vasta hyväksymästään palvelusta. Myös tarjouspyyntöön vastaaminen on poikkeuksellisen helppoa ja onnistuu muutamalla napin painalluksella, Aho sanoo.

Kaupankäynnin lopuksi muodostuu automaattisesti sähköinen sopimus, jonka osapuolet allekirjoittavat sähköisesti.

– Tämä on merkittävä lisäarvo yrityksille, jotka usein tekevät kauppaa keskenään ilman kirjallisia sopimuksia, Aho muistuttaa.

Tällä hetkellä Fennia Vihistä löytyvät seuraavat palvelut: fysioterapiapalvelua koko henkilöstölle, osakassopimus, kiinteistön sähkötarkastus, yritysilme ja myyntiä kasvattavat verkkosivut sekä tukea sosiaalinen median hyödyntämiseen. Ahon mukaan uusia palveluita lisätään asiakkaiden tarpeiden mukaan.

– Fennia Vihiä on kehitetty yhdessä yritysten kanssa. Olemme vielä alussa palvelun kehittämisessä ja opimme koko ajan uusia keinoja luoda lisäarvoa yrityksille liiketoimintaan. Fennia Vihi auttaa siis yrityksiä tekemään kauppaa ja menestymään paremmin. Uskomme, että tätä yritykset arvostavat.

Fennia Vihi on eKeiretsu Oy:n tuottama ja hallinnoima palvelu, joka on toteutettu yhteistyössä Fennian kanssa.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi