Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Lahden yrittäjien vuoden 2020 yksinyrittäjä on Ilse Juola
11.6.2020 klo 15:15
Uutinen

Lahden Yrittäjien valitsema vuoden 2020 yksinyrittäjä on sisustussuunnittelija Ilse Juola

Onnea Ilse!

Tmi Ilse Juola on v. 2005 perustettu julkisten ja yksityisten tilojen sisustussuunnitteluun erikoistunut yritys. Kohteita ovat yksityiskodit, toimistot ja henkilöstötilat, myymälä- ja näyttelytilat, ravintolat ja edustustilat.

Ensimmäinen ammatti vaatesuunnittelijana näkyy edelleen vuoden yksinyrittäjän ajatusmaailmassa. Mielessään Ilse rakentaa tilaa kuin vaatetta. Räätälin pöydällä puku on puolivalmiina, huolella tehdyt tikkaukset ja vuorien alle piilotetut rakenteet näkyvillä. Samoin on sisustusta suunniteltaessa. On tunnettava tekniikat, jotta voi saavuttaa halutun lopputuloksen.

Yrityskohteissa toimiva, viihtyisä ja yrityskuvaa tukeva sisustus on osa yrityksen viestintää. Julkitilassa tarvitaan kestäviä ratkaisuja niin muotoilun kuin materiaalien puolesta.

Yksityiskoteihin Ilse tarjoaa yksilöllisesti käyttäjilleen suunniteltuja ja toteutettuja ratkaisuja. Hänelle tärkeää on löytää asukkaiden oma tunnelma ja sen toteuttamisen keinot.

Suunnittelun olennaisena osana on asiakkaan käyttötarpeiden määrittely. Ilse hoitaa pintamateriaalien ja kalusteiden määritykset sekä mittatilauskalusteiden suunnittelun mm. hotelleihin ja lomaosakkeisiin. Tarvittaessa tilat somistetaan sesongin henkeen.

Projektinhallinta on Ilsen osaamista, mikä tarkoittaa kohteen ennakkotarkastusta ja työn toteutustapojen määritystä urakoitsijoiden kanssa. Rakentamisen aikana se on työmaiden ja toimitusten seurantaa sekä asennusvalvontaa.

Ilse on inspiroiva ja innostava, sekä kysytty tapahtumajuontaja.

Lisätietoja:
www.ilsejuola.fi
Ilse Juola, p. 040 5500 248
Tiina Rantala, Lahden Yrittäjät, puheenjohtaja, p. 050 549 2000