Laina vai limiitti? Katso, kumpi palvelee paremmin yrityksesi tarpeita 

Yrityslaina- ja limiitti sopivat molemmat loistavasti pk-yrityksen rahoitusratkaisuiksi, olipa kyse sitten käyttöpääoman lisäämisestä, odottamattomien kustannusten rahoittamisesta, uusien laitteiden hankinnasta tai toimitilojen laajentamisesta. Se, kumpi sopii paremmin riippuu pitkälti siitä, onko rahoitustarve kertaluontoinen vai halutaanko samalla varautua myös tuleviin rahoitustarpeisiin.  

Kasvurahoituksen avulla yritykset saavat tarvittavat varat käyttöönsä helposti ja nopeasti, kun tilanne sitä vaatii. 

Yrityslaina tilille helposti ja nopeasti 

Kasvurahoituksen yrityslaina (2 000–250 000 euroa) tarjoaa yritykselle nopean ja vaivattoman ratkaisun yksittäisiin investointeihin ja äkillisiin kustannuksiin ilman reaalivakuuksia. Yrityslaina on suoraviivainen kuukausittain lyhennettävä laina, jonka säännölliset maksuerät mahdollistavat yritykselle tietyn hallinnan ja ennustettavuuden. Mikäli yhtiön tilanne yllättää positiivisesti, voi lainan maksaa ennenaikaisesti takaisin täysin kuluttomasti. Lisäksi yritys voi nauttia 1–3 kuukauden lyhennysvapaista täysin veloituksetta. 

Yrityslainan hakeminen on erittäin helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Kasvurahoituksen asiantuntijat räätälöivät yksilöllisen lainatarjouksen yritykselle tutustuttavaksi ja hyväksyttäväksi jopa alle tunnissa. 

Pyydä maksuton lainatarjous. 

Varaudu tuleviin ja yllättäviin menoihin maksutta luottolimiitillä 

Luottolimiitti tarjoaa ratkaisun kertaluontoisten menojen lisäksi myös tuleviin ja yllättäviin menoihin ja investointeihin. Luottolimiitin avaaminen on täysin maksutonta, mikä tarkoittaa, että yritys voi avata luottolimiitin ja olla maksamatta sillä mitään, mikäli tarve ei koskaan realisoidu. 

Jos tuotannon kannalta elintärkeä laite kuitenkin sattuu hajoamaan, voi yritys vain nostaa tarvittavan summan tililleen vain napin painalluksella, ilman erillisiä yhteydenottoja. Korkoa maksetaan vain avoimelle pääomalle ja pääomaa voi maksaa takaisin yrityksen kassatilanteen salliessa. Aina kun rahoitusta maksetaan takaisin, limiitistä vapautuu lisää rahoitusta käytettäväksi. 

Vaikkei rahoitustarpeita olisikaan lähitulevaisuudessa, on luottolimiitin avaaminen järkevää. Kun luottolimiitti on kerran avattu, se on aina käytettävissä, kun yrityksen kassa kaipaa täydennystä. Luottolimiitin avaaminen onnistuu käden käänteessä – täytä vain hakemus ja avaa limiitti! 

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat luottolimiitin käyttöösi ilman 10 euron kuukausittaista tilinhoitomaksua. 

Avaa luottolimiitti maksutta ja hyödynnä Suomen Yrittäjien jäsenetu! 

Kasvurahoitukselta löydät kaikki pk-yrityksen rahoitusratkaisut yhdestä osoitteesta ja helpot lainalaskurit kertovat suuntaa antavasti rahoituksen hinnan ja helpottavat talouden suunnittelua. Kun yrityksesi kaipaa rahoitusta, suuntaa osoitteeseen kasvurahoitus.fi ja katso yhdessä Kasvurahoituksen asiantuntijoiden kanssa, mikä on yrityksellesi sopivin rahoitusratkaisu!