13.8.2017 klo 13:24
Uutinen

Lakia-Messut 19-20.8.2017 Lapualla

Lapualla Patruuna Arenassa tulevana viikonloppuna 19-20.8 lauantaina ja sunnuntaina pidettävien Lakia-Messujen järjestäjänä toimii Lapuan Yrittäjät ry. Lakia-messut ovat kaupan, teollisuuden ja palvelujen yleismessut. Messuilla on tarjottavaa myös lapsille, Lasten lakia viihdyttää lapsiperheitä. Uutena tapahtumana lauantai-iltana on Octoberfest tyyppinen Lakia-Fest tapahtuma.

Messuemäntänä toimii molempina päivinä Mira Cibulka Lapua teatteristakin tuttu.

Lapualla järjestettiin viime vuonna ensimmäisen kerran Lakia-Messut Patruuna Areenassa. Viime vuoden positiivisen messupalautteen johdosta messut päätettiin järjestää tänäkin vuonna. Areena toimi erittäin hyvin messupaikkana ja suosittelemme myös muille tahoille Areenaa messukäyttöön.

Messujen merkitys paikalliseen elinkeinoelämään on merkittävä

Lakia-Messut on merkittävä markkinointitapahtuma. Messuilla yrittäjät ja yritykset voivat esitellä yrityksen tuottamia palveluja ja tuotteita asiakkaille. Lisäksi yrittäjät tapaavat messuilla toisia yrittäjiä, mikä mahdollistaa uusien ideoitten ja liikesuhteiden solmimisen.

Lapuan kaupungin kannalta Lakia-Messut ovat erittäin tärkeä tapahtuma. Messut herättävät yritysten kiinnostusta investoida Lapualle, mikä synnyttää uusia työpaikkoja ja luo pohjan palvelujen kehittymiselle. Lakia-Messut on ikkuna kehittyvään kuntaan.

Näytteilleasettajat

Yli 90 % viime vuoden näytteilleasettajista halusi mukaan uudelleen. Tällä hetkellä on 100 näytteilleasettajaa eri toimialoilta. Lisäksi Lapuan kaupunki on messuilla mukana esittelemässä asumisen, yrittämiseen, matkailun ja elinkeinotoiminnan mahdollisuuksia

Näyttelyvieraat tervetuloa

Me yrittäjät haluamme kehittää Lapuaa ja sen palveluja luomalla uusia työpaikkoja. Mitä runsaslukuisempi on Lakia messuvieraiden määrä, sitä isommalla innolla teemme tätä työtä.

Lakia-Messuille kannattaa ehdottomasti tulla ja tutustua messuosastojen tarjouksiin ja yrityksiin. Messuilla on myös mahdollisuus keskustella niin yrittäjien, kuin kaupungin virkamiesten kanssa ajankohtaisista asioista. Tehdään yhdessä hyvä messutapahtuma, parempi huominen.

Lakia-Fest tapahtuma lauantai iltana alkaen kello 20.00 kulttuurikeskus Vanha Paukku.

Tiedossa on mukavaa musiikkia ja hauskaa yhdessäoloa, kaikki mukaan. Paras Octoberfest henkinen asu palkitaan illan aikana 50 tuuman Smart televisiolla.

Lisätietoja www.lakiamessut.fi