27.1.2017 klo 13:47
Uutinen

Lakia-Messut 2017

Lakia-Messut, Messut, Yrittäjyys

Katso uudet sivut LakiaMessut

Varaustilanteen näet klikkaamalla ylläolevaa linkkiä uudet sivut.

Lapuan Yrittäjät r.y. järjestää jo toisen kerran suurmessut 19.-20.08.2017. Ensimmäiset näyttelyt olivat menestys asiakaspalautteen perusteella. Näyttelyt tullaan järjestämään Patruuna areenalla ja sen ympäristössä, areena antaa todistetusti aivan uudenlaiset mahdollisuudet järjestää modernit näyttelyt nykyaikaisissa messutiloissa.

Näytteilleasettajiksi kutsumme kaikkia alueen yrityksiä, yhdistyksiä ja henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita tuomaan tuotteitaan ja kädentaitojaan yms. suuren yleisön nähtäväksi.

Näyttelytiloja tarjoamme sisä- ja ulkotiloista.

Areenan suuret sisätilat tullaan osioimaan seinäelementeillä kenttätoimikunnan toimesta siten, että jokainen sisätiloihin haluava näytteilleasettaja tulee saamaan tarvitsemansa kokoisen seinäsärmillä varustetun osaston. Halutessanne voitte lisäksi vuokrata suoraan messurakentamiseen liittyviä tuotteita. Lapualla on lisäksi mainospalveluita tuottavia yrityksiä, jolta voitte tilata rollappeja, esitteitä, käyntikortteja ym. messutarvikkeita.

Ulkotilat järjestämme Patruuna areenan pihamaastoon, jossa on asfalttipäällysteinen piha.

Osastojen paikkojen määrittely tapahtuu kenttätoimikunnan toimesta sen jälkeen, kun olemme saaneet riittävän kartoituksen näytteilleasettajien tulevasta määrästä ja heidän tilatarpeistaan.

Näyttelyitä tullaan markkinoimaan tehokkaasti radiossa, erilaisissa lehdissä, ulkomainoksin maakunnassa sekä mahdollisesti myös TV-mainoksilla. Näillä lääkkeillä uskomme, että saamme tuhansittain ihmisiä liikkeelle kohti näyttelyitämme ja siksipä näyttelyistämme onkin tulossa merkittävä tapahtuma niin vieraillemme kuin näytteille asettajillemmekin.

Joten, ottakaamme kaikki hyöty irti tulevien teollisuusnäyttelyiden mahdollisuuksista!

Näytteilleasettaja ilmoittautuminen aukeaa lähiaikoina, josta tiedotamme erikseen. Ensisijalla ovat viimevuotiset näytteilleasettajat, mutta uusia sopii hyvin mukaan.

Lisätietoja:

Lapuan Yrittäjät ry

Esa Suutala 0400 266 019
Juha Lemponen 050 446 0030